Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
3. listopadu 2021 18:39
Čas čtení 1:07
Ondřej Jarůšek

Vítěz bere celou výplatu obou bojovníků: Pirát přijímá výzvu od Karlose Vémoly, chce se porvat o všechno

Vítěz bere celou výplatu obou bojovníků: Pirát přijímá výzvu od Karlose Vémoly, chce se porvat o všechno
Zdroj: OKTAGON MMA
SPORT BOJOVÉ SPORTY KARLOS VÉMOLA OKTAGON MMA
Uložit Uložené

Domácí MMA zřejmě zažije naprostý unikát. Vítěz má získat výplatu obou zápasníků.

Komplikovaná situace kolem zápasu Karlose Vémoly a Samuela Krištofiče se zřejmě blíží rozuzlení. Český Terminátor nesouhlasil s tím, že má nastoupit do modrého rohu jako vyzyvatel, uvedl však, že jako první do klece nastoupí v případě, pokud si vítěz zápasu vezme výplatu obou soupeřů. Tuto podmínku nejprve Pirát odmítl, nyní však zřejmě změnil názor.

Vítěz bere vše? Pirát souhlasí!

K záležitosti se prozatímní šampion střední váhy Oktagonu vyjádřil v novém videu a YouTube. „Pořád na mě vytahuje, že s ním mám zápasit o všechno, že vítěz bere výplatu obou zápasníků. K tomu jsem se vyjádřil, že to pro mě není potřebné. Uběhl ale čas, nechal jsem si to uležet a možná na to mělo vliv i to, jak extrémně makáme a posouvám se vpřed, takže s touto jeho podmínkou souhlasím,“ prohlásil slovenský bojovník.

Doporučeno
Půjčil si 300 tisíc korun na přípravu, zápas o titul ale prohrál. Český MMA bojovník má teď další šanci stát se šampionem Oktagonu Půjčil si 300 tisíc korun na přípravu, zápas o titul ale prohrál. Český MMA bojovník má teď další šanci stát se šampionem Oktagonu 3. listopadu 2021 15:30

„Tak jsi naříkal, tak jsi plakal, až na to došlo. Teď jsem zvědavý, jaké hysterické záchvaty budeš doma chytat,“ vzkázal dále Vémolovi. „Nejvíc mi je líto tvého krokodýla, který asi bude muset jít na dietu,“ směje se dál s tím, že za vydělané peníze za zápas vezme dceru do hračkářství a koupí jí velkou hračku.

Domů
Sdílet
Diskuse