Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
3. listopadu 2021 12:21
Čas čtení 0:43
Viktor Kniš

Stovky stoupenců konspiračních teorií čekaly, že se John F. Kennedy mladší vynoří ze záhrobí. Nic se nestalo

Stovky stoupenců konspiračních teorií čekaly, že se John F. Kennedy mladší vynoří ze záhrobí. Nic se nestalo
Zdroj: Picryl/CC0/volně k užití
NEWS SPOJENÉ STÁTY AMERICKÉ (USA)
Uložit Uložené

John F. Kennedy mladší zemřel v roce 1999 při letecké havárii. Podle konspirátorů se měl v úterý přesně ve 12:29 vynořit ze záhrobí a pomoci Trumpovi stát se opět prezidentem.

Není to poprvé, co si konspirační hnutí QAnon vymyslelo zprávu o tom, že se John F. Kennedy mladší vrátí mezi živé. Tentokrát se stoupenci sešli v centru texaského Dallasu, protože věřili, že v úterý ve 12:29 se vynoří z nespecifikovaného úkrytu a pomůže Donaldu Trumpovi stát se opět prezidentem Spojených států amerických. Informuje o tom portál Independent

John F. Kennedy jr. se podle očekávání neobjevil, protože zemřel v roce 1999 při letecké havárii. Video portálu Independent zachycuje, jak stovky lidí s americkými vlajkami a vlajkami podporujícími Donalda Trumpa čekají na návrat syna prezidenta ze záhrobí. Fanoušci konspirací se setkali na náměstí, kde byl 22. listopadu 1963 zavražděn Johnův otec, tehdejší americký prezident John F. Kennedy.

Domů
Sdílet
Diskuse