Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
4. listopadu 2021 10:55
Čas čtení 2:07
Vojtěch Vanda

Adam Vojtěch vyzval firmy k zavedení home-officů. Chystají se omezení v kultuře

Adam Vojtěch vyzval firmy k zavedení home-officů. Chystají se omezení v kultuře
Zdroj: Úřad vlády ČR
NEWS ADAM VOJTĚCH KORONAVIRUS
Uložit Uložené

Ministr Vojtěch předstoupil s hlavní hygieničkou Pavlou Svrčinovou po jednání centrálního řídícího týmu s Anti-covid týmem budoucí vlády před novináře a ohlásili, jak vláda zareaguje na nákazu.

Vakcinace je obranný val a jediným řešením epidemie. S takovým sdělením předstoupil ministr zdravotnictví Adam Vojtěch (za ANO) s hlavní hygieničkou Pavlou Svrčinovou před novináře po jednání centrálního řídícího týmu. Společně s Anti-covid týmem budoucí vlády se na vakcinaci shodli s tím, že bude i předmětem snažení nastupující vlády. Co se týká nových opatření, dotkne se hlavně kultury – na akce do 1000 osob bude platný ještě antigenní test, nad 1000 už jen pouze PCR.

Doporučeno
Očkování bez registrace: Přinášíme přehledný seznam míst, kde se ve tvém kraji můžeš nechat očkovat okamžitě Očkování bez registrace: Přinášíme přehledný seznam míst, kde se ve tvém kraji můžeš nechat očkovat okamžitě 27. října 2021 12:20
Domů
Sdílet
Diskuse