Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
16. listopadu 2021 19:09
Čas čtení 2:03
Vojtěch Vanda

Karel Havlíček: Když jsem Daniela Landu prohlásil za magora, spletl jsem se. Je to korunovaný magor

Karel Havlíček: Když jsem Daniela Landu prohlásil za magora, spletl jsem se. Je to korunovaný magor
Zdroj: TASR/Jakub Kotian
NEWS DANIEL LANDA KAREL HAVLÍČEK
Uložit Uložené

Daniel Landa poskytl serveru iROZHLAS.cz rozhovor, v němž reagoval na dotazy redaktora týkající se zahlcení hygienických stanic dotazy skrze akci, kterou iniciovala jeho iniciativa. Odmítl, že by byl tváří akce, prý je jen „zesilovač“.

Zpěvák Daniel Landa dostal příležitost v úterním rozhovoru pro iROZHLAS.cz obhájit podstatu akce „Výzva k akci: ZAHLŤME NEPRODLENĚ HYGIENY aneb šikanou proti šikaně!“. Uvedl, že lidé posílající dotazy pouze žádali to, na co mají právo, iniciativa prý nevyzvala její příznivce, aby šikanovala hygieny, přestože to je v názvu akce, a sám Landa údajně ani není tváří akce, nýbrž „pouhým zesilovačem.“

Končící ministr průmyslu a obchodu a dopravy Karel Havlíček (za ANO) se k Landově vyjádření znovu vyjádřil. V Otázkách Václava Moravce počastoval zpěváka přízviskem „magor“. Nyní tvrdí, že je Landa dokonce „korunovaný magor“.

Doporučeno
Daniel Landa je podle Karla Havlíčka absolutní „magor“. Sabotáž hygien podle něj může vymyslet jen „cvok“ Daniel Landa je podle Karla Havlíčka absolutní „magor“. Sabotáž hygien podle něj může vymyslet jen „cvok“ 14. listopadu 2021 18:19
Domů
Sdílet
Diskuse