Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
21. listopadu 2021 12:30
Čas čtení 1:00
Adam Novosad

Ženy rozdávaly alkohol zdarma před kontrolou na letišti, aby láhve nemusely vyhodit. Video se stalo virálním.

Ženy rozdávaly alkohol zdarma před kontrolou na letišti, aby láhve nemusely vyhodit. Video se stalo virálním.
Zdroj: Unsplash/Gabriel Crismariu/volně k užití
NEWS
Uložit Uložené

Ženy směřující do Miami nechtěly alkohol vyhodit do koše, tak ho raději rozdaly.

Skupina žen na cestě do Miami zapomněla na pravidla, která platí na letištích, a tak místo vyhození svých lahví s alkoholem do koše rozdávaly panáky cestujícím čekajícím ve frontě za nimi, uvádí The Independent.

Vtipný moment se objevil na Tiktoku, kde rychle získal pozornost veřejnosti a dodnes si video z letiště prohlédlo více než 14 milionů lidí.

Doporučeno
Marek Ztracený je terčem kritiky kvůli své písni. „Znásilnění odsuzuji, píseň odstraním ze streamovacích služeb,“ reaguje Marek Ztracený je terčem kritiky kvůli své písni. „Znásilnění odsuzuji, píseň odstraním ze streamovacích služeb,“ reaguje 21. listopadu 2021 15:22

Uživatelka Latinnbellaa zachytila své kamarádky, které během bezpečnostní kontroly na letišti musely z kufrů vytáhnout láhev Malibu Pineapple i vodky značky Ciroc, protože si neuvědomily, že do letadla je pustí jen s tekutinami o objemu do 100 mililitrů.

 

„Nedovolili nám vzít si láhve přes check-in, tak jsme daly panáka každému ve frontě,“ popsala uživatelka video na Tiktoku. Když dostaly možnost alkohol vyhodit, nebo se ho rychle zbavit vypitím, rozhodnutí bylo jasné. Nešlo však o check-in, ale o bezpečnostní kontrolu. V případě předání kufrů na check-inu by s lahvemi v kufrech nebyl problém.

Zatímco jedna z žen dopíjela svou láhev, druhá předávala láhev Malibu ženám za sebou a alkohol takto koloval mezi více cestujícími.

V komentářích se objevily pochvaly i kritika, protože v pandemii koronaviru není nejrozumnější dělit se o jednu láhev s cizími lidmi na letišti, ale komentující ocenili minimálně štědré gesto.

Skupina žen podle vlastních slov z videa cestovala na výlet do Miami, kam zřejmě úspěšně dorazily, protože z profilu na sociální síti vyplývá, že pár hodin po nahrání videa z letiště už seděly v baru na Floridě.

Domů
Sdílet
Diskuse