Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
25. listopadu 2021 18:16
Čas čtení 1:19
Tereza Šnajdrová

PŘEHLED: Shrnujeme všechna opatření, která začínají platit v pátek 26. listopadu

PŘEHLED: Shrnujeme všechna opatření, která začínají platit v pátek 26. listopadu
Zdroj: Úřad vlády ČR
NEWS KORONAVIRUS
Uložit Uložené

Do přehledu jsme zahrnuli i aktuálně platná opatření.

Pandemie koronaviru sílí a vláda proto byla nucena vyhlásit nouzový stav, který bude platit již od dnešní půlnoci. V rámci nouzového stavu pak zpřísnila opatření, která se dotknou především restaurací, hospod, barů, kultury ale i sportu a vánočních trhů. Jaká opatření aktuálně platí? A co se změní od zítřejších 18:00 hodin? Dozvíš se to v našem přehledu.

Doporučeno
Nová opatření: Vláda zakázala vánoční trhy, hospody musí zavřít ve 22 hodin a bude omezen počet lidí na akcích Nová opatření: Vláda zakázala vánoční trhy, hospody musí zavřít ve 22 hodin a bude omezen počet lidí na akcích 25. listopadu 2021 17:03

Restaurace, hospody a bary

  • I nadále platí, že do restaurací, hospod a barů mohou pouze očkovaní nebo osoby, které v uplynulých 180 dnech prodělali covid. Negativní výsledek testů se již neuznává.
  • Od pátku 26. listopadu od 18:00 hodin platí nová opatření, která restauracím, barům, klubům, kasinům, hernám zakazují provoz od 22:00 hodin do 4:59 hodin
  • V restauračních zařízeních i nadále platí nařízení, že pokud nekonzumuješ jídlo či pití, musíš mít nasazenou ochranu dýchacích cest.
Domů
Sdílet
Diskuse