Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
30. listopadu 2021 18:31
Čas čtení 0:52
Tereza Šnajdrová

Více než 60 lidí kvůli sněhové bouři uvízlo v hospodě. Piva byl prý dostatek, pořád měli dobrou náladu

Více než 60 lidí kvůli sněhové bouři uvízlo v hospodě. Piva byl prý dostatek, pořád měli dobrou náladu
Zdroj: Flickr/The Publican/volně k užití
NEWS
Uložit Uložené

Jednašedesát osob včetně personálu a kapely zůstalo v hospodě Tan Hill Inn v britském Yorkshiru tři noci.

Když v pátek skupinka lidí vyrazila na koncert do hospody Tan Hill Inn v britském národním parku v Yorkshiru, pravděpodobně netušila, jaké dobrodružství nakonec zažije. Návštěvníci včetně personálu a kapely totiž zůstali kvůli sněhové bouři v hospodě uvězněni, ale ani tři dny je neopouštěla dobrá nálada. Piva prý byl dostatek a hosté podnik začali opouštět až čtvrtý den, informuje BBC.

Doporučeno
Miloš Zeman se ve své vitríně začíná zabydlovat. Přibyl mu pozlacený stůl Miloš Zeman se ve své vitríně začíná zabydlovat. Přibyl mu pozlacený stůl 30. listopadu 2021 16:08

O odlehlé hospůdce ze 17. století je známo, že dostat se k ní v zimě není úplně jednoduché. Leží totiž zhruba dvacet kilometrů od udržované silnice a příjezdová cesta k ní v noci z pátku na sobotu kompletně zmizela pod sněhem. Bílá bouře navíc poničila sloupy elektrického vedení, které spadly do cesty a návštěvníci se tak z malebného podniku nemohli tři noci dostat.

Domů
Sdílet
Diskuse