Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
1. prosince 2021 18:39
Čas čtení 0:58
Daniel Mikolášik

Spotify zveřejnil personalizované statistiky za rok 2021. Podívej se, jakou hudbu či podcasty jsi poslouchal nejvíce

Spotify zveřejnil personalizované statistiky za rok 2021. Podívej se, jakou hudbu či podcasty jsi poslouchal nejvíce
Zdroj: Pixabay / PhotoMIX-Company / volně k užití
HUDBA
Uložit Uložené

Podle nálady skladeb, které jsi poslouchal, se dozvíš i to, jaká je tvoje hudební aura.

Hudební streamovací platforma Spotify po roce opět přichází s personalizovanými statistikami pro své uživatele s názvem 2021 Wrapped. Funkce sumarizuje, jakou hudbu či podcasty jsi za poslední rok nejvíce poslouchal, a v přepracovaném grafickém rozhraní, které se každý rok mění, ti jej umožňuje sdílet se svými přáteli.

Doporučeno
Proč je Viktor Sheen momentálně nejlepším českým rapovým interpretem? Poslechni si Příběhy a sny (Recenze) Proč je Viktor Sheen momentálně nejlepším českým rapovým interpretem? Poslechni si Příběhy a sny (Recenze) 29. listopadu 2021 11:30

Díky Wrapped se můžeš dozvědět například to, jaká byla tvoje nejposlouchanější skladba, interpret, album, podcast, hudební žánr či filmový soundtrack. Kromě toho se dozvíš i to, kolik minut dohromady jsi strávil poslechem hudby během uplynulého roku nebo jaká je tvoje hudební aura na základě nálady skladeb, které jsi poslouchal.

Domů
Sdílet
Diskuse