Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
4. prosince 2021 8:45
Čas čtení 0:26
Jakub Paulík

Chtěl se nechat naočkovat do falešné ruky, aby dostal covid pass. Obvinili ho z podvodu

Chtěl se nechat naočkovat do falešné ruky, aby dostal covid pass. Obvinili ho z podvodu
Zdroj: Flickr/Jason Carswell/volně (ilustrační obrázek)
ZAJÍMAVOSTI OČKOVÁNÍ PROTI KORONAVIRU
Uložit Uložené

Zdravotní sestra si všimla, že na jeho ruce něco nesedí.

Nechtěl se nechat očkovat, ale toužil po covid passu, a tak přišel do očkovacího centra s falešnou rukou. Ve vakcinačním centru v italském městě Biella jej však odhalila zdravotní sestra, informoval The Guardian.

Muž, kterému je více než 50 let, si vyhrnul rukáv se silikonovou rukou netradičního zbarvení. Na falešné ruce navíc chyběly žíly, a tak zdravotnice ihned poznala podvodníka. Ten se ji snažil přesvědčit, aby o tom nikomu neřekla, ale neuspěl.

Itálie nedávno zpřísnila pravidla pro vstup do restaurací a na sportovní akce. Od pondělí 6. prosince je budou moci navštívit pouze naočkování. Motivace lidí dostat covid pass se tedy znovu zvýšila. Mnozí se ho však pokoušejí získat podvodným způsobem.

Doporučeno
Vyhláška o povinném očkování vyjde příští týden. Týkat se bude seniorů i některých profesí, nová vláda ji může změnit Vyhláška o povinném očkování vyjde příští týden. Týkat se bude seniorů i některých profesí, nová vláda ji může změnit 3. prosince 2021 17:10
Domů
Sdílet
Diskuse