Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Tento článek je PR zpráva společnosti Asbis.
15. prosince 2021 11:30
Čas čtení 1:12
Sponzorovaný obsah

Chytré hodinky Salt SW-78: hudba a podcasty bez chytrého telefonu

Chytré hodinky Salt SW-78: hudba a podcasty bez chytrého telefonu
Zdroj: Canyon
TECH
Uložit Uložené

Canyon, rychle rostoucí značka kvalitního, stylového, a přitom cenově dostupného příslušenství pro PC, mobilního příslušenství a herních zařízení, s hrdostí představuje chytré hodinky Salt SW-78.

Mezi hlavní rozlišitelné funkce chytrých hodinek Salt SW-78 patří vestavěný zvukový přehrávač a přímé připojení k audiozařízením Bluetooth, které ti umožní poslouchat hudbu bez smartphonu. Vnitřní paměť 512 Mb stačí k uložení všech tvých oblíbených skladeb, aby sis je mohli užít při běhání, posilování nebo chůzi. Tato novinka je vynikající volbou pro ty, kteří často poslouchají hudbu nebo podcasty ve sluchátkách a nechtějí u sebe mít chytrý telefon.

Procházet se svým oblíbeným seznamem skladeb nebo podmanivou audioknihou je nyní velmi snadné. Stačí synchronizovat hodinky se smartphonem a nechat telefon doma. Vestavěný přehrávač podporuje více zvukových formátů. Hodinky můžeš připojit k Bluetooth sluchátkům nebo externímu reproduktoru Bluetooth.

Canyon
Zdroj: Canyon

Přehledný dotykový displej zobrazuje všechny požadované informace a nastavení, což umožňuje pohodlné ovládání zařízení. Díky voděodolnosti IP68 (plná ochrana) jsou hodinky vhodné pro plavání a vodní cvičení, navíc jsou optimalizovány pro většinu populárních sportů. Stačí vybrat správný program a uložit trénink do paměti zařízení.

To se synchronizuje s tvým smartphonem prostřednictvím aplikace Canyon Life, kam zkopíruje statistiky tvých kroků a zobrazí všechna požadovaná oznámení z aplikací a zpráv. Aplikace Canyon Life je dostupná kompletně v češtině.

Salt SW-78 jsou kompatibilní se všemi zařízeními se systémem iOS 12.0+ nebo Android 6.0+, jejich modul Bluetooth 5.0 zajišťuje stabilní připojení k tvému smartphonu.

Canyon
Zdroj: Canyon

Současně s hodinkami je v balení i nabíjecí kabel USB, plně nabitá baterie vystačí na 6 hodin nepřetržitého přehrávání zvuku. Chytré hodinky jsou již k dispozici v maloobchodní síti a prodávají se za doporučenou maloobchodní cenu 1 899 Kč. Recenzi hodinek najdeš také u prodejce Alza.cz.

Zjistit víc
Canyon
Zdroj: Canyon
Canyon je rychle rostoucí značka kvalitních, stylových a přitom cenově dostupných mobilních doplňků, počítačového příslušenství, nositelných a herních zařízení. Byla vytvořena v Nizozemsku v roce 2003 a vyrostla v plnohodnotnou značku spotřební elektroniky. Canyon má pobočky v 16 zemích a její výrobky se prodávají v 26 zemích po celém světě.
Domů
Sdílet
Diskuse