Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Refresher Česko
Otevřít v aplikaci Refresher
Stáhnout
X
13. července 2022 16:30
Čas čtení 5:33
Dominik Vetrák

Netflix do konce roku vydá 10 filmů, na které se těšíme více než na Avatara 2

Netflix do konce roku vydá 10 filmů, na které se těšíme více než na Avatara 2
Zdroj: Apple
FILMY A SERIÁLY NETFLIX NETFLIX FILMY PROGRAM STREAMINGOVÝCH SLUŽEB
Uložit Uložené

Pouze Netflix vydá ve druhé polovině roku další zajímavé filmy. Toto jsou ty nejlepší a nejočekávanější.

Dívat se na program streamingových platforem je z dlouhodobého hlediska velmi náročné. Na rozdíl od hollywoodských studií totiž nesdělují data premiér předem. O premiéře nějakého filmu v roce 2022 se můžeme dozvědět několik týdnů či měsíců před jeho uvolněním na internet.

Doporučeno
10 nejočekávanějších hororů roku 2022 10 nejočekávanějších hororů roku 2022 20. prosince 2021 9:30

Ze všech streamingových služeb je program Netflixu nejznámější. Většina snímků v tomto článku bude tedy exkluzivním obsahem od Netflixu. Může za to ovšem i fakt, že Netflix natáčí nejvíce snímků.

Blonde – září 2022 (Netflix)

Film bude vycházet ze stejnojmenné knižní předlohy od autorky Joyce Carol Oates. Scénář napsal Andrew Dominik, který také režíroval. Kromě Any de Armas uvidíme také Bobbyho Cannavala, Adriena Brodyho či Scoota McNairyho.

Nepůjde o přesnou biografii, ale spíše fiktivní pohled na život slavné hvězdy, takže musíš počítat i s dramatizací děje. Blonde se zaměří na její život a odhalí depresivní a nepříjemné momenty nejen z dob její největší slávy, ale také ze soukromí. Nejvíce pozornosti dostane samotná herečka Ana de Armas v roli Marilyn. Tvůrcům se podařilo upravit její vzhled, aby se co nejvíce podobala slavné Marilyn, která zemřela v roce 1962 jako 36letá.

Snímek bude vůbec první od Netflixu s ratingem NC-17, takže bude výhradně pro dospělé. Omezení překvapilo i samotného režiséra, který řekl, že očekává, že jeho film urazí spoustu lidí. Režisér si totiž nebral servítky a podle vlastních slov natočil opravdu „šťavnatý“ film, ve kterém se snažil autenticky zobrazit život, kariéru a sexismus v životě Marilyn Monroe.

 

Glass Onion: A Knives Out Mystery – září 2022 (Netflix)

Knives Out byla fantastická detektivní krimi záležitost, která dokázala překvapovat až do samotného konce. Režisér Rian Johnson pracoval s výbornými herci (v čele s Anou de Armas a Chrisem Evansem) a naplno ukázal své režisérské schopnosti, když bravurně zdolal nástrahy tohoto žánru a přinesl velmi čerstvě působící záhadu.

Doporučeno
Nový romantický seriál One Day od Netflixu ti zlomí srdce. Je lepší než film Nový romantický seriál One Day od Netflixu ti zlomí srdce. Je lepší než film 7. března 2024 17:31

Vybral si k tomu i velmi pěkné prostředí a vytvořil zajímavé postavy. Detektiv Benoit Blanc v podání Daniela Craiga se nám okamžitě dostal pod kůži a my se těšíme, co předvede tentokrát.

Natáčení dvojky probíhalo i v Itálii, přičemž se dočkáme zbrusu nového hereckého obsazení. Ve dvojce budou herci jako Dave Bautista, Ethan Hawke, Edward Norton, Jessica Henwick, Kathryn Hahn, Kate Hudson nebo Jada Pinkett-Smith. Rian Johnson chce, aby každá část této filmové série měla jiný název, takže dvojka se bude jmenovat Glass Onion.

The Gray Man – 22. červenec 2022 (Netflix)

Akční, špionážní film The Gray Man údajně stojí více než 200 milionů dolarů, díky čemuž předčí snímek Red Notice a stane se nejdražším projektem od Netflixu. Na The Gray Man pracují kvalitnější filmaři, a tak doufáme, že nepůjde jen o další přehlídku exotických lokací s drahou akcí jako v případě Red Notice, ale dočkáme se kvalitního akčního filmu.

Příběh je založen na románu od Marka Greaneyho z roku 2009. Hlavní postavou je takzvaný Gray Man nebo Court Gentry, bývalý agent CIA a nájemný vrah na volné noze. Tuto postavu má ztvárnit Gosling a centrálním dějem ve filmu bude smrtelný duel mezi Gentrym a jeho bývalým kolegou Lloydem Hansenem (Evans).

Doporučeno
PŘEHLED: Nejlepší seriály na streamu v březnu. Čeká tě sci-fi od tvůrců Hry o trůny a politická satira s Kate Winslet PŘEHLED: Nejlepší seriály na streamu v březnu. Čeká tě sci-fi od tvůrců Hry o trůny a politická satira s Kate Winslet 1. března 2024 8:00

Snímek režírovali bratři Russoovi, Joe a Anthony (Avengers: Infinity War, Endgame, Civil War, ...). Kromě Goslinga a Evanse uvidíme také Anu de Armas, Jessicu Henwick nebo Billyho Boba Thorntona a Wagnera Mouru (Escobar v seriálu Narcos).

The Killer – 2022 (Netflix)

David Fincher (Se7en, Gone Girl, ...) natáčí svůj další kriminální thriller. Vynikající režisér se vrací k tomu, co mu jde nejlépe – pracovat s napětím a atmosférou drásající nervy v thrillerovém žánru. Pomohou mu s tím Tilda Swinton a Michael Fassbender v hlavních rolích, ale víc o hereckém obsazení nevíme.

Vyzkoušej předplatné
za 129
a čti vše bez omezení
Přidej se k předplatitelům
nebo Odemkni článek přes SMS
Pošli SMS na 90211 s textem CLANEK 107349 a dočti tento článek.
Cena SMS za otevření článků je 89 Kč s DPH. Jak to funguje?
Dočti článek do konce za SMS v hodnotě 89 Kč. Jak to funguje?
POSLAT SMS
Čti články bez omezení celý měsíc – předplatné jen za 36 Kč navíc v porovnaní s jedním článkem. Jak to funguje?
POSLAT SMS
Čti bez omezení celý měsíc. Stačí poslat SMS (za 125 Kč). Jak to funguje?
POSLAT SMS
Domů
Sdílet
Diskuse