Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Tento článek je sponzorovaný obsah společnosti Footshop.
18. prosince 2021 13:30
Čas čtení 1:46
Sponzorovaný obsah

Chceš rozzářit svůj outfit? Nové barevné modely od Converse se postarají o obdivné pohledy všech kolemjdoucích

MÓDA
Uložit Uložené

Modely Chuck Taylor CX a Run Star Motion najdeš ve Footshopu.

Ikonické tenisky Converse dnes není třeba nikomu představovat. Staly se jakýmsi symbolem pohodového životního stylu, zábavy i rebelských postojů. Milujeme je, protože jsou univerzální, snadno kombinovatelné a mnohými považovány za nestárnoucí klasiku, která nikdy nevyjde z módy. Asi s námi budeš souhlasit, že nadčasovou legendou je například oblíbený model Chuck Taylor All Star, který si lidé obouvají už neuvěřitelných sto let.

Inovativní a pohodlnější než kdykoliv předtím

Pokud už tento model s nesmrtelnou siluetou vlastníš, zaručeně se ti bude líbit i jeho nová a mnohem pohodlnější verze. Značka Converse se rozhodla navázat na stoletou tradici těchto plátěnek a vytvořila modely s výraznými neonovými podrážkami Chuck Taylor All Star CX, které díky novým technologiím a inovativním materiálům doslova mění hru. Jsou totiž komfortnější než kdykoliv předtím. Už dávno tedy neplatí, že jsou Conversky nepohodlné. V těchto totiž zaručeně vydržíš celý den.

Converse CX
Zdroj: Converse

Tenisky CX se navíc zcela jednoduše obouvají i zouvají. Jsou vyrobeny z inovativní strečové látky a odlehčené CX pěny. Mají také mnoho malých detailů, díky kterým působí opravdu netradičně. Poutko nad patou ti zajistí flexibilitu při rychlém obouvání a zajímavá podrážka z poloprůhledné gumy se zase postará o zvědavé i obdivné pohledy kolemjdoucích.

Converse CX
Zdroj: Converse

Oslavují sebevyjádření každého z nás

Druhou novinkou je model Run Star Motion. Ten podle tvůrců odráží energii ulice a dynamického městského života. I přesto, že jsou Run Star Motion výrazné a na první pohled masivní, chůze, běh nebo jakýkoliv jiný pohyb v nich bude opravdu snadný a rychlý, protože mají promyšlenou odlehčenou pěnovou podrážku. Značka ji vyvinula tak, aby dokázala maximálně utlumit všechny nepříjemné nárazy během tvého pohybu.

Vystup z davu s Run Star Motion

A pokud toužíš opravdu vystoupit z davu, doporučujeme ti Run Star Motion v limetkově zeleném provedení. V těchto výrazných teniskách s masivní podrážkou budeš jednoduše nepřehlédnutelný. Dalším materiálem, který byl na tyto tenisky použit, je nylon, který tvoří většinu tohoto modelu. Tedy kromě jazyka. Ten je vytvořený z pevného a odolného ripstopu.

Converse CX
Zdroj: Converse

Run Star Motion si navíc sofistikovaně hrají s detaily, a to například s reflexními prvky, výrazným pruhem nad patou nebo s motivem ikonické hvězdy. Tyto tenisky jsou určeny zejména pro ty, kteří chtějí dát světu jasně a stylově najevo, že se barev ani netradičních provedení nebojí. A i když jejich futuristický design připadá někomu přehnaný, tvůrci tvrdí, že právě jím se snažili oslavit a vyzvednout sebevyjádření každého z nás.

Pokud tě tyto nové modely zaujaly, můžeš si je koupit ve Footshopu. Jednoznačně ti doporučujeme, abys dobře prozkoumal všechny barevné kombinace, které v e-shopu mají. Možná totiž najdeš právě takové tenisky, které dokonale vyjádří to, jaký jsi. A navíc si můžeš být jistý, že v nich budeš nepřehlédnutelný, stylový a originální za všech okolností.

Chci nové Conversky
Domů
Sdílet
Diskuse