Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
15. prosince 2021 12:46
Čas čtení 0:31
Dominik Vetrák

Ciri trénuje na nových záběrech z 2. série Zaklínače. Všech 8 epizod vyjde již v pátek

Ciri trénuje na nových záběrech z 2. série Zaklínače. Všech 8 epizod vyjde již v pátek
Zdroj: Netflix
FILMY A SERIÁLY ZAKLÍNAČ
Uložit Uložené

Geralt bude mluvit víc, ale bude tam méně sexu. A Ciri se mění v zaklínačku.

Už tento pátek 17. prosince se na Netflixu objeví 2. série Zaklínače. Po dlouhém, dvouletém čekání tedy uvidíme Ciri a Geralta cestovat na Kaer Morhen.

Tam bude Geralt společně s dalšími zaklínači Ciri ochraňovat a trénovat, aby se mohla stát jednou z nich, ale hlavně aby se dokáz ala bránit v soubojích.

Doporučeno
Ve 2. sérii Zaklínače uvidíme The Wild Hunt, Dijkstru, oblíbené trpaslíky, nové příšery, epické souboje a Kaer Morhen Ve 2. sérii Zaklínače uvidíme The Wild Hunt, Dijkstru, oblíbené trpaslíky, nové příšery, epické souboje a Kaer Morhen 10. prosince 2021 16:30

Důležitou součástí jejího tréninku bude i Vesemir, Geraltův mentor, kterého si zahrál Kim Bodnia (The Bridge). Netflix pomalu uvolňuje klipy z nových dílů. Jedná se o nepřerušované scény z jednotlivých částí.

V prvním klipu můžeš vidět trénink Ciri na Kaer Morhen, na který si budou dobře pamatovat také hráči Witcher 3: The Wild Hunt. Ve druhém klipu vidíme rozhovor Yennefer a její učitelky Tissaii. Recenzenti 2. sérii chválili o dost víc než tu první, takže pomalu se můžeš těšit i ty.

Domů
Sdílet
Diskuse