Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
17. prosince 2021 14:56
Čas čtení 3:48
Tereza Šnajdrová

Chris Noth, známý jako pan Božský ze Sexu ve městě, čelí obvinění ze znásilnění

Chris Noth, známý jako pan Božský ze Sexu ve městě, čelí obvinění ze znásilnění
Zdroj: Getty Images/Dimitrios Kambouris
NEWS
Uložit Uložené

Herec Chris Noth čelí obvinění, že v letech 2004 a 2015 znásilnil dvě ženy.

Amerického herce Chrise Notha můžeš znát především díky roli „pana Božského“ ze seriálu Sex ve městě, kde si zahrál životní lásku Carrie Bradshaw. Oblíbený herec čelí obvinění ze sexuálního napadení, kterého se měl dopustit v letech 2004 a 2015. Tehdy měl v Los Angeles a v New Yorku znásilnit dvě ženy, které se nyní rozhodly promluvit, informuje The Hollywood Reporter.

Doporučeno
Kondom v análním otvoru a tělo bez krve. Záhadná vražda Lilly Lindeström stále vzbuzuje hrůzu a čeká na své vyřešení Kondom v análním otvoru a tělo bez krve. Záhadná vražda Lilly Lindeström stále vzbuzuje hrůzu a čeká na své vyřešení 17. prosince 2021 7:00

První přeživší, novinářka Lily, oslovila deník The Hollywood Reporter již v srpnu, když se dozvěděla, že se Sex ve městě vrací na obrazovky, což v ní vyvolalo nepříjemné pocity. „Nejsem si jistá, jak se k tomuto oznámení postavíte a zda najdete další oběti. Tolik let jsem se snažila na to nemyslet, ale je čas promluvit na veřejnosti,“ stálo v úvodu e-mailu, který Lily zaslala do redakce. 

Domů
Sdílet
Diskuse