Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
17. prosince 2021 14:14
Čas čtení 0:55
Ivan Koribanič

UEFA odstartovala hlasování o nejlepší moment v historii Ligy mistrů. Vyhrát můžeš lístky na finálový zápas

UEFA odstartovala hlasování o nejlepší moment v historii Ligy mistrů. Vyhrát můžeš lístky na finálový zápas
Zdroj: TASR/AP
SPORT FOTBAL LIGA MISTRŮ
Uložit Uložené

V soutěži jsou zahrnuty například ty nejlepší zákroky v moderní historii Ligy mistrů.

UEFA slaví 30. výročí vzniku Ligy mistrů. Předchůdcem Ligy mistrů byl Pohár mistrů evropských zemí, který se poprvé hrál v sezóně 1955/56. Od roku 1992 funguje tento turnaj právě pod názvem Liga mistrů.

Doporučeno
VIDEO: Neuvěřitelný závěr zápasu v NBA. Hráč New Orleans rozhodl o vítězství vteřinu před koncem hodem přes celé hřiště. VIDEO: Neuvěřitelný závěr zápasu v NBA. Hráč New Orleans rozhodl o vítězství vteřinu před koncem hodem přes celé hřiště. 16. prosince 2021 11:49

Při této příležitosti UEFA připravila soutěž. V rámci ní vybrala 8 kategorií, například nejkrásnější asistence, gól či nejlepší návrat do zápasu. Aktuální kategorií jsou nejlepší brankářské zákroky. V rámci ní vybrala UEFA 6 nejlepších zákroků brankářů.

Úkolem fanoušků je z nich vybrat prostřednictvím hlasování nejlepší dva. Ty postoupí do vyřazovací fáze. Do ní se dostanou vždy dva nejlepší momenty z dané kategorie. Ty budou mezi sebou dále soutěžit. Celkový vítěz bude oceněn jako nejlepší moment v historii Ligy mistrů UEFA.

Evropská fotbalová asociace myslela i na fanoušky, kteří se zúčastní hlasování. V rámci kategorie brankářských zákroků můžeš vyhrát podepsané brankářské rukavice. Ty podepíše ruský brankář chytající za Zenit Petrohrad Stanislav Kricjuk.

Hlavní výhrou je pár vstupenek na finálový zápas Ligy mistrů. Fotbalisté ho odehrají 28. května v Petrohradu v Gazprom Aréně. Kromě toho ti UEFA uhradí i ubytování a letenku. Pro zvýšení šancí organizátoři hlasování doporučují hlasovat ve více kategoriích. Další cenou je 30 oficiálních zápasových míčů, se kterými hrají v aktuálním ročníku Ligy mistrů. Hlasovat můžeš na stránce UEFA.

Domů
Sdílet
Diskuse