Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
25. prosince 2021 14:37
Čas čtení 0:59
Ondřej Jarůšek

Attila Végh se pobije v boxu s českou MMA hvězdou Patrikem Kinclem

Attila Végh se pobije v boxu s českou MMA hvězdou Patrikem Kinclem
Zdroj: OKTAGON MMA
SPORT ATTILA VÉGH BOJOVÉ SPORTY OKTAGON MMA PATRIK KINCL
Uložit Uložené

Změna soupeře. Attila Végh nastoupí do zápasu s Patrikem Kinclem.

Organizace Fight Night Challenge (FNC) hlásí změnu v hlavním zápase na chystané akci. Slovenský MMA bojovník Attila Végh se měl původně utkat s Američanem Emanuelem Newtonem, ten však byl však před odletem ze Spojených států pozitivně testován na koronavirus a ze zápasu musel odstoupit. V sobotu však byla oznámena náhrada, která je pro domácí fanoušky ještě zajímavější než původní zápas.

Doporučeno
Nová hvězda Oktagonu Patrik Kincl: Karlos Vémola vždy dokáže klesnout ještě níž, Piráta v boji o titul nesmím podcenit (Rozhovor) Nová hvězda Oktagonu Patrik Kincl: Karlos Vémola vždy dokáže klesnout ještě níž, Piráta v boji o titul nesmím podcenit (Rozhovor) 12. listopadu 2021 14:45

Novým soupeřem Attily Végha se stane český zápasník Patrik Kincl, který před nedávnem rozšířil řady bojovníků organizace OKTAGON MMA. Ta Kinclovi umožnila, aby nabídku na zápas v boxu přijal a už v pondělí 27. prosince se tak postaví mezi šestnácti provazy proti slovenské legendě.

„I s plným bachorem řízků a bez čisté boxerské přípravy je tohle nabídka zápasu, kterou jsem prostě nemohl odmítnout,“ okomentoval zápas Kincl.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený FNC (@fightnightchallenge)

Patrik Kincl se měl původně na konci prosince utkat o titul ve střední váze s prozatímním šampionem OKTAGONu Samuelem „Pirátem“ Krištofičem. Jejich zápas se však nakonec odložil na únor příštího roku. Na akci Fight Night Challenge bude zápasit právě i Pirát, který se pobije s českou těžkou váhou Alexem Cvernou.

Turnaj nabídne celou řadu bitev známých tváří. V jednom z nejočekávanějších zápasů akce se proti sobě postaví Rytmus a MMA zápasník Gábor Boráros. Bojovat budou také rapeři Čis T a Flexking nebo raper Moloch a známý barber Laky Royal. Akce se uskuteční v pondělí 27. prosince v brněnské Zoner Bobyhall, zápasy lze sledovat živě i přes PPV.

Doporučeno
Legendární MMA bojovník Cro Cop ničil soupeře brutálními kopy do hlavy. „Lámal jsem kosti a trhal svaly,“ prohlásil Legendární MMA bojovník Cro Cop ničil soupeře brutálními kopy do hlavy. „Lámal jsem kosti a trhal svaly,“ prohlásil 12. prosince 2021 7:00
 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený OKTAGON MMA (@oktagonmma)

Domů
Sdílet
Diskuse