Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
26. prosince 2021 7:47
Čas čtení 0:46
Eduard Starkbauer

Kate Middleton si zahrála během vánočního koncertu v televizi. Na klavíru doprovázela zpěváka Toma Wolkera

Kate Middleton si zahrála během vánočního koncertu v televizi. Na klavíru doprovázela zpěváka Toma Wolkera
Zdroj: Getty Images/Kirsty Wigglesworth-WPA Pool
NEWS VÁNOCE
Uložit Uložené

Vystoupení bylo třešničkou programu odvysílaného na štědrý večer.

Vévodkyně z Cambridge Kate během speciální vánoční mše odvysílané na štědrý večer překvapila celou Velkou Británii. Slavnostní program s názvem „Royal Carols: Together At Christmas“ byl natočen již 8. prosince ve Westminster Abbey za účasti vybraných filantropů, charitativních organizací a komunitních pracovníků. Jeho cílem bylo vyjádření díků lidem, kteří si dokázali během pandemie pomáhat.

Podle CNN věděli návštěvníci jen o vystoupení celebrit Ellie Goulding, Toma Feltona či Leony Lewis a vystoupení vévodkyně Kate zůstávalo do posledního momentu tajemstvím. To, jak zvládla klavírní doprovod písně Toma Walkera „For Those Who Cant Be Here“, sledovali přímo v hledišti kromě jejích rodičů i sourozenci James a Pippa.

Doporučeno
KVÍZ: Lití olova, pouštění lodiček či rozkrajování jablka. Jak dobře se vyznáš ve vánočních zvycích? KVÍZ: Lití olova, pouštění lodiček či rozkrajování jablka. Jak dobře se vyznáš ve vánočních zvycích? 24. prosince 2023 6:00

Podle vyjádření zpěváka Toma Walkera pro BBC přišla s iniciativou samotná vévodkyně, která ho oslovila po setkání na jiné charitativní akci. „Potkali jsme se a píseň si asi devětkrát nacvičili. Netrvalo dlouho a svůj part skvěle zvládla. Myslím, že jsme byli oba pořádně nervózní a obávali jsme se, že jeden druhého zklameme. Byla však úplně úchvatná,“ řekl.

Domů
Sdílet
Diskuse