Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
3. ledna 2022 19:43
Čas čtení 0:41
Dominik Vetrák

Finální série Peaky Blinders ukazuje temné záběry. Podle tvůrce půjde o vynikající zakončení seriálu

Finální série Peaky Blinders ukazuje temné záběry. Podle tvůrce půjde o vynikající zakončení seriálu
Zdroj: BBC ONE
FILMY A SERIÁLY PEAKY BLINDERS
Uložit Uložené

Tvůrci nás s datem vydání bolestivě natahují. Zatím si ale můžeme vychutnat nový teaser trailer.

BBC zveřejnila první teaser trailer pro finální, šestou sérii Peaky Blinders od tvůrce Stevena Knighta. Ten se dušuje, že půjde o vynikající sérii a zakončení seriálu, ačkoli ne tak docela zakončení příběhu.

Uzavře se až celovečerním filmem, který je stále v přípravě a uvidíme ho buď koncem roku 2023, nebo až v roce 2024. Tvůrci Peaky Blinders mají ve zvyku strávit spoustu času přípravami na nové díly, kvůli čemuž vždy čekáme víc než u jiných seriálů.

Doporučeno
Harry Potter 20. výročí: Návrat do Bradavic doprovázejí slzy a vzpomínky na první lásky i skutečné herecké výzvy Harry Potter 20. výročí: Návrat do Bradavic doprovázejí slzy a vzpomínky na první lásky i skutečné herecké výzvy 1. ledna 2022 16:30

Poslední série se zaměří na nárůst fašismu, a to nejen v Británii. Jeho tváří bude i nadále Oswald Mosley v podání skvělého Sama Claffina. Hlavní postavou bude stále Cillian Murphy jako Thomas Shelby a po ruce mu bude i jeho široká rodina a přátelé.

Vrátil se i Tom Hardy coby Alfie Solomons, ale netušíme, jestli se v nových dílech objeví i Helen McRory v roli Polly Gray, protože herečka zemřela v dubnu 2021. BBC One stále neprozradilo datum premiéry, takže nevíme, jestli to bude jaro, nebo léto. Jisté je, že se dočkáme už v průběhu letošního roku.

Domů
Sdílet
Diskuse