Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
19. ledna 2022 9:18
Čas čtení 0:58
Viktor Kniš

Rihanna odhaluje modely z valentýnské kolekce Savage X Fenty

Rihanna odhaluje modely z valentýnské kolekce Savage X Fenty
Zdroj: Getty Images/Jonathan Brady – Pool
OSOBNOSTI RIHANNA
Uložit Uložené

Slavná zpěvačka pokračuje v rozvoji své značky spodního prádla a doplňků. Již tradičně připomíná blížící se svátek všech zamilovaných.

Rihanna se již tradičně připomíná novou kolekcí spodního prádla, kterou její značka Savage X Fenty pustí do prodeje u příležitosti blížícího se Valentýna. Každoročně v tomto období připravuje kolekci, která je také na poměry její značky odvážnější a barevně výraznější. I tentokrát zpěvačka zvolila osvědčenou taktiku a modely z nové kolekce předvádí na sobě. Na Instagramu tedy mají podle očekávání velký úspěch.

Na oficiální stránce již zveřejnila kompletní lookbook, v rámci nějž pokračuje v šíření myšlenky, že spodní prádlo značky Savage X Fenty bude vždy dostupné pro ženy všech tvarů a velikostí. Rihanna dlouhodobě razí myšlenku, aby se ženy cítily v jejím oblečení komfortně a sebevědomě. 

Domů
Sdílet
Diskuse