Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
20. ledna 2022 16:54
Čas čtení 0:54
Tereza Šnajdrová

ČHMÚ: V celém Česku platí výstraha před sněhem a námrazou, a to až do pátečního večera

ČHMÚ: V celém Česku platí výstraha před sněhem a námrazou, a to až do pátečního večera
Zdroj: TASR/František Iván
NEWS PŘEDPOVĚĎ POČASÍ
Uložit Uložené

Pokud se chystáš někam vyjet, dbej zvýšené opatrnosti.

V celém Česku platí od dnešního rána až do pátečního večera výstraha před sněžením a námrazou. V souvislosti s hustým sněžením může podle Českého hydrometeorologického ústavu dojít ke zhoršené sjízdnosti komunikací a během jízdy je nutné dbát zvýšené opatrnosti. Pokud se tedy o víkendu chystáš na výlet, sleduj dopravní zpravodajství a během řízení se ničím nerozptyluj.

Doporučeno
Bývalý papež Benedikt XVI. věděl o duchovních, kteří zneužívali malé děti, tvrdí advokáti Bývalý papež Benedikt XVI. věděl o duchovních, kteří zneužívali malé děti, tvrdí advokáti 20. ledna 2022 16:14

Nízký stupeň nebezpečí v souvislosti se sněhem a námrazou platí od čtvrtečního ráno do pátečního večera, a to ve všech krajích České republiky. „Na neošetřených komunikacích hrozí problémy v dopravě a zvýšená nehodovost. Při pohybu venku je třeba chodit velmi opatrně, starší nebo méně mobilní lidé by měli omezit vycházení ven,“ varuje ČHMÚ.

Domů
Sdílet
Diskuse