Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
21. ledna 2022 10:45
Čas čtení 0:55
Tereza Šnajdrová

Karel Janeček oznámil kandidaturu na prezidenta České republiky

Karel Janeček oznámil kandidaturu na prezidenta České republiky
Zdroj: ČTK/Vondrouš Roman
NEWS KAREL JANEČEK PREZIDENTSKÉ VOLBY 2023
Uložit Uložené

Miliardář Janeček v pátek dopoledne oznámil kandidaturu na prezidenta. Lid vyzývá, aby se nenechal svazovat „nesmyslnými“ restrikcemi, které z něj dělají otroky mocných.

Miliardář Karel Janeček svolal na páteční dopoledne tiskovou konferenci, na níž představil svou novou kampaň Tohle jsme my. Na akci, která se konala v holešovické La Fabrice, podnikatel oznámil i svoji kandidaturu na post prezidenta České republiky. „Nenechávejme se svazovat nesmyslnými restrikcemi a nelogickými opatřeními. Nesmíme se poslušně stávat otroky mocných,vyzývá Janeček občany.

Doporučeno
Studenti Právnické fakulty UK se bouří. Vadí jim přístup vedení k ženám i přednáška o údajném negativním dopadu emancipace žen Studenti Právnické fakulty UK se bouří. Vadí jim přístup vedení k ženám i přednáška o údajném negativním dopadu emancipace žen 18. ledna 2022 8:00
Domů
Sdílet
Diskuse