Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
27. ledna 2022 16:03
Čas čtení 1:02
Tereza Šnajdrová

Policie pátrá po 33letém vězni, který utekl z venkovního pracoviště ve Středočeském kraji

Policie pátrá po 33letém vězni, který utekl z venkovního pracoviště ve Středočeském kraji
Zdroj: Policie ČR
NEWS POLICIE ČR
Uložit Uložené

Policie pátrá po 33letém vězni. Ten ve čtvrtek ráno utekl z nestřeženého venkovního pracoviště v Benátkách nad Jizerou.

Policisté ze Středočeského kraje od čtvrtečního rána pátrají po 33letém muži, který v ranních hodinách utekl z nestřeženého venkovního pracoviště v Benátkách nad Jizerou. Hledaný, Jan Ferenc, si v současné době odpykává trest ve věznici Jiřice, ale neměl by být nebezpečný, ani ozbrojený. Pokud máš informace, které by mohly vést k jeho dopadení, volej linku 158, vyzývá Policie ČR.

Doporučeno
Těhotné Polce odmítli provést potrat. Po zdravotních komplikacích zemřela ona i obě děti Těhotné Polce odmítli provést potrat. Po zdravotních komplikacích zemřela ona i obě děti 27. ledna 2022 12:29

Mladoboleslavští kriminalisté vyhlásili dnešního dne tj. 27. ledna 2022 pátrání po 33letém Janu Ferencovi. Ten dnes v 8:45 utekl z nestřeženého venkovního pracoviště firmy v Tovární ulici v Benátkách nad Jizerou. Jan Ferenc je v současné době ve výkonu trestu odnětí svobody ve věznici Jiřice,“ uvádí Policie ČR.

Domů
Sdílet
Diskuse