Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Refresher Česko
Otevřít v aplikaci Refresher
Stáhnout
X
30. ledna 2022 10:05
Čas čtení 0:47
Ondřej Jarůšek

Barbora Krejčíková a Kateřina Siniaková vyhrály Australian Open

Barbora Krejčíková a Kateřina Siniaková vyhrály Australian Open
Zdroj: ČTK/AP/Andy Brownbill
SPORT AUSTRALIAN OPEN AUSTRÁLIE
Uložit Uložené

České tenistky slaví významný úspěch.

České tenistky Barbora Krejčíková a Kateřina Siniaková slaví významný triumf. Navzdory nepříznivému vývoji úvodní části zápasu se jim podařilo finále Australian Open otočit a z úvodního grandslamu sezony se vracejí jako vítězky.

České jedničky porazily brazilsko-kazašské duo Beatriz Haddad Maia a Anna Danilin v třísetové bitvě poměrem 6:7 a dvakrát 6:4.

Pro Barboru Krejčíkovou a Kateřinu Siniakovou se již jedná o čtvrtý společný gandslamový titul. Dvakrát spolu zvedly nad hlavu titul z Roland Garros (v letech 2018 a 2021) a jednou vyhrály Wimbledon (v roce 2018). Do sbírky jim chybí přidat už jen titul z US Open.

Po výhře na Australian Open tenistky přiznaly, že dnešní triumf byl opravdu vydřený a sáhly si na dno. „Dnes jsme opravdu tvrdě bojovaly. Musely jsme jedna druhou tlačit,“ uvedla podle serveru Sport.cz Siniaková.

Doporučeno
Uřízl si uši, nos a prsty, chystá se na amputaci zdravé nohy a rozpůlení penisu. Anthony chce vypadat jako mimozemšťan Uřízl si uši, nos a prsty, chystá se na amputaci zdravé nohy a rozpůlení penisu. Anthony chce vypadat jako mimozemšťan 7. října 2023 11:00

Češky na turnaji vůbec poprvé prohrály set. Do zápasu nastoupily lépe brazilsko-kazašské soupeřky, které v úvodním setu vyhrály v tie-breaku 6:7, česká dvojice však nepříznivý vývoj finále zvrátila a dalších dvou setech zvítězila 6:4 a 6:4.

Krejčíková siniaková
Zdroj: ČTK/AP/Andy Brownbill
Domů
Sdílet
Diskuse