Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
3. února 2022 12:39
Čas čtení 0:53
Martin Adam Pavlík

VIDEO: UFC bojovník přijal výzvu od hejtera na Twitteru. V souboji mu nedal šanci

VIDEO: UFC bojovník přijal výzvu od hejtera na Twitteru. V souboji mu nedal šanci
Zdroj: Unsplash/Daniel Lloyd Blunk-Fernández/volně k užití (ilustrační foto)
SPORT BOJOVÉ SPORTY UFC
Uložit Uložené

Nejdříve měl silné řeči na sociálních sítích, později se nemohl pohnout a musel třikrát odklepat.

Devětadvacetiletý UFC bojovník Kevin Holland je dobře známý svým výbušným stylem boje, velkolepými ukončeními, ale také tím, že často během zápasu vykřikuje na lidi v hledišti nebo trolluje své soupeře. Ne každý to má rád, a proto si tento mladík z Kalifornie vybudoval kromě fanoušků i spoustu nepřátel či hejterů.

Doporučeno
Petr Kareš: Zápasit 20 minut s holýma rukama bylo brutální, lethwei je právem označováno za nejdrsnější sport na světě (Rozhovor) Petr Kareš: Zápasit 20 minut s holýma rukama bylo brutální, lethwei je právem označováno za nejdrsnější sport na světě (Rozhovor) 2. února 2022 7:00

Podle portálu Športky.sk měl jeden z jeho nepřejících silné řeči na Twitteru a Holland to nenechal bez odezvy. „I přesto, že máš černý pás v brazilském džiu-džitsu, tě dokážu na zemi porazit,“ napsal hejter. Trochu se však přepočítal. UFC bojovník totiž jeho výzvu přijal.

Zaplatil mu lístek na autobus, hotelový pokoj a o několik hodin později si už změřili síly v graplingovém souboji. Ten netrval dlouho. Kevin Holland, který působí v UFC od roku 2018 a za tu dobu stihl porazit taková jména jako Gerald Meerschaert či Ronaldo Souza, soupeři nedal šanci.

Ukončil ho submisí. Chlapík poté, co mu Holland nasadil chvat, po kterém se neuměl pohnout, třikrát odklepal. Během zápasu si navíc klasicky soupeře dobíral a najednou trolloval on jeho.

Holland už jednou pobavil veřejnost a získal si její uznání mimo klec, když v říjnu loňského roku vyrušil zloděje přímo při krádeži cizího auta, zpacifikoval ho a počkal, než ho přišla zatknout policie.

Domů
Sdílet
Diskuse