Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
4. února 2022 8:23
Čas čtení 1:27
Dominik Vetrák

Tom Holland nevylučuje, že se znovu setká s ostatními Spider-Many Tobeym Maguierem a Andrewem Garfieldem

Tom Holland nevylučuje, že se znovu setká s ostatními Spider-Many Tobeym Maguierem a Andrewem Garfieldem
Zdroj: Sony Pictures
FILMY A SERIÁLY SPIDER-MAN: NO WAY HOME
Uložit Uložené

Holland nechce nic potvrdit, ale ani vyvrátit.

Podle Toma Hollanda je možné, že se zopakuje setkání všech tří Spider-Manů, jak tomu bylo ve snímku Spider-Man: No Way Home. Prozradil to v rozhovoru pro Variety. V něm chválil štáb filmu, že to udržel v tajnosti, a na otázku, zda by se všichni tři mohli znovu objevit ve filmu, odpověděl: „Stát se to může. Jednou jsme to už přece udělali, takže je to možné. Ale stane se to? To fakt nevím.“

Holland se podobně vyjádřil před pár dny i na otázku, zda už jako Spider-Man skončil, nebo se vrátí v dalších filmech. Odpověděl, že je připraven vrátit se, ale zatím neví, jestli se tak stane. Pokud ne, je spokojen s tím, co v roli dokázal. Jenže každému je jasné, že další Spider-Man s Hollandem vznikne.

Doporučeno
Spider-Man: No Way Home (Recenze) Spider-Man: No Way Home (Recenze) 17. prosince 2021 16:30

Koneckonců, Spider-Man: No Way Home už vydělal více než 1,7 miliardy dolarů. Je nadmíru jasné, že studio Sony Pictures a studio Marvel určitě udělají vše pro to, aby se ve vydělávání takového množství peněz pokračovalo.

A jak by se to dalo udělat z hlediska děje? Marvel a Sony mají milion možností. Ostatně některé komiksové postavy mohou cestovat přes multivesmír kdykoli. Pomoci v tom může také takzvaná madam Webb, Spider-Manova partnerka z komiksů. V komiksech jde o starší ženu s vážnými zdravotními problémy, která si vyvinula nadpřirozené psychické schopnosti, a není vyloučeno, že ji Sony využije jako médium mezi dimenzemi.

Hollywoodský magazín Deadline informuje, že herečka Dakota Johnson jedná se studiem Sony, aby tuto roli ztvárnila. Nic ještě není jisté, ale v případě, že se takové zprávy dostanou na internet, na 99 % se později i potvrdí.

Ať už se tohoto filmu dočkáme dříve nebo později, všichni zúčastnění budou chtít dát Spider-Many znovu dohromady. Nebrání se tomu Tom Holland ani Andrew Garfield, který už v rozhovoru pro Variety řekl, že je otevřený možnosti zahrát si Spider-Mana i v budoucnosti.

Pokud se filmu dočkáme, půjde o představení další postavy v marvelovském světě od studia Sony, ve kterém se momentálně nachází Venom a už v dubnu jej doplní i upír Morbius v podání Jareda Leta. Chystá se také film o záporákovi jménem Kraven the Hunter, který v komiksech zabil Spider-Mana. Zahraje si ho Aaron Taylor-Johnson (hrál v Kick-Ass či Quicksilvera v Avengers: Age of Ultron).

Domů
Sdílet
Diskuse