Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Refresher Česko
Otevřít v aplikaci Refresher
Stáhnout
X
1. března 2022 7:06
Čas čtení 0:35
Jakub Paulík

Batmana v Rusku zatím neuvidí. Studio mu dalo vzhledem k válce stopku

Batmana v Rusku zatím neuvidí. Studio mu dalo vzhledem k válce stopku
Zdroj: Warner Bros.
NEWS BATMAN
Uložit Uložené

Premiéra Batmana v Rusku byla kvůli válce přerušena.

V českých kinech má Batman od režiséra Matta Reevese premiéru 3. března, ale v Rusku promítání novinky pozastavili. Důvodem je invaze na Ukrajinu.

„Ve světle humanitární krize na Ukrajině společnost Warnermedia pozastavuje uvedení svého celovečerního filmu Batman v Rusku. Situaci budeme nadále sledovat. Doufáme v rychlé a mírové vyřešení této tragédie,“ cituje vyjádření společnosti The Hollywood Reporter.

Doporučeno
Brumbál vs Grindelwald. V traileru na Fantastická zvířata 3 začala válka čarodějů Brumbál vs Grindelwald. V traileru na Fantastická zvířata 3 začala válka čarodějů 1. března 2022 12:05

Warnermedia tak navázala na rozhodnutí společnosti Disney, která jako první pozastavila premiéru animovaného filmu Turning Red. Podobně reagovalo i Sony s premiérou Morbiuse, kde si hlavní roli zahrál Jared Leto. Zdá se tedy, že Rusko může v důsledku útoku na Ukrajinu tímto způsobem přijít o premiéry několika očekávaných hollywoodských hitů.

Podle nejnovějších zpráv z Ukrajiny se ruská vojska nadále pokoušejí obsadit ukrajinská města Kyjev a Charkov. Na hlavní město našeho Ukrajiny míří dlouhá kolona vojenských vozidel, která měří přibližně 64 kilometrů. Válku na Ukrajině sledujeme i dnes minutu po minutě.

Domů
Sdílet
Diskuse