Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Refresher Česko
Otevřít v aplikaci Refresher
Stáhnout
X
19. března 2022 17:15
Čas čtení 0:53
Ilona Hobzová

Raper Baby Cino byl zavražděn pár minut po propuštění z vězení, neznámý pachatel na něj čtyřicetkrát vystřelil

Raper Baby Cino byl zavražděn pár minut po propuštění z vězení, neznámý pachatel na něj čtyřicetkrát vystřelil
Zdroj: Getty Images/Ross Mantle
HUDBA RAP SPOJENÉ STÁTY AMERICKÉ (USA)
Uložit Uložené

Raperův kamarád utrpěl zranění. Vycházející hudební hvězdě bylo teprve dvacet let.

Miamský raper Baby Cino, vlastním jménem Timothy Starks, byl ve středu 16. března v městě Opa-locka zastřelen jen několik minut poté, co opustil nápravné zařízení. Vycházející americké hvězdě bylo teprve dvacet let. O případu v sobotu informoval deník Independent.

Doporučeno
Technicky nejnáročnější byly klipy Ektora a Kontrafaktu. S rapery je to hodně o diplomacii, říká režisér videoklipů Rublev Technicky nejnáročnější byly klipy Ektora a Kontrafaktu. S rapery je to hodně o diplomacii, říká režisér videoklipů Rublev 18. března 2022 7:00

Podle britského deníku The Guardian policie zatkla rapera v úterý dvě dvě hodiny ráno poté, co ho strážníci zastavili kvůli řízení se zakrytou poznávací značkou. Při prohlídce auta navíc našli plně nabitou zbraň. Propuštěn na kauci byl ve středu odpoledne. Zpěváka u zařízení vyzvedl kamarád Dante Collins Banks. Když v červeném autě značky Nissan odbočili, člověk v jiném vozidle po nich začal střílet

Podle informací serveru Independent na ně neznámý pachatel vystřelil nejméně čtyřicetkrát. Raper údajně utrpěl několik střelných zranění, mimo jiné také do hlavy. Zemřel na místě. Jeho přítel utrpěl zranění v oblasti břicha a byl hospitalizován v nemocnici. Nyní už je z nemocnice doma.

Pachatele policie dosud nevypátrala. Podle detektivů policejního oddělení v Miami z místa činu velkou rychlostí ujíždělo tmavé auto. Nyní vyšetřují, zda incident souvisí se sérií veřejných přepadení, která by mohla mít souvislost s pouličními gangy v Miami. Podle The Guardianu mohl být Baby Cino napojen na jeden z gangů známý pod názvem Boss Life. 

Dvacetiletý Baby Cino se stihl proslavit písní Big Haiti Shottas. Song věnoval Garymu „Melo“ Laguerrovi, osmnáctiletému mladíkovi zavražděnému při přestřelce v roce 2020.

Domů
Sdílet
Diskuse