Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
21. března 2022 17:52
Čas čtení 0:49
Tereza Šnajdrová

Machine Gun Kelly přijede v rámci turné Mainstream Sellout Tour do Prahy. Koncert odehraje 19. září 2022

Machine Gun Kelly přijede v rámci turné Mainstream Sellout Tour do Prahy. Koncert odehraje 19. září 2022
Zdroj: Wikimedia Commons / Knowitall imalwaysright
NEWS MACHINE GUN KELLY
Uložit Uložené

Americký raper Machine Gun Kelly vydává novou desku a v rámci doprovodného turné zavítá do Prahy. Svůj koncert odehraje 19. září 2022 v holešovické Sportovní hale.

Rapper, pop-punkový šílenec nebo divoký gangster. I takto se dá mluvit o Machine Gun Kellym, který v pátek 25. března bude vydávat novou desku mainstream sellout. S tou vyrazí na celosvětové turné Mainstream Sellout Tour a zavítá i k nám do Česka, konkrétně do Prahy. Svůj koncert odehraje 19. září 2022 v holešovické Sportovní hale a u toho prostě nemůžeš chybět. Vstupenky koupíš od 25. března za cenu 1 490 - 2 190 korun.

Doporučeno
Pojď ven: V Praze se bude rozdávat radost, přijedou Metronomy a Easy Life. Brno přivítá Camo & Krooked Pojď ven: V Praze se bude rozdávat radost, přijedou Metronomy a Easy Life. Brno přivítá Camo & Krooked 21. března 2022 16:52

Machine Gun Kelly v pondělí potěšil svoje fanoušky z celého světa. Na sociálních sítích totiž oznámil, že v rámci nové desky mainstream sellout, která vyjde již v pátek 25. března, vyrazí na velkolepé turné a mezi zastávkami nechybí ani Praha. Americký rapper a punkáč navíc nepřijede sám a na tour ho doprovodí iann dior a 44phantom.

Domů
Sdílet
Diskuse