Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
22. března 2022 15:54
Čas čtení 2:37
Vojtěch Vanda

Toto jsou fotografie nominované do soutěže Czech Nature Photo

Toto jsou fotografie nominované do soutěže Czech Nature Photo
Zdroj: Michal Stoklasa / Czech Nature Photo
NEWS
Uložit Uložené

Soutěž Czech Nature Photo a s ní paralelně se konající Czech Photo Junior znají nominované soutěžící fotografy, z nichž jeden v každé kategorii získá cenu za foto z divoké přírody.

Soutěž Czech Nature Photo, jež sdružuje fotografy fotící divokou přírodu, představila nominované snímky pro letošní, v pořadí již šestý ročník. Uvedla to v tiskové zprávě. Společně s ní představila své nominované i soutěž Czech Photo Junior. Finalisty vybrala mezinárodní porota v Czech Photo Centre. Oznámení vítězů jednotlivých kategorií včetně Fotografie roku  proběhne 3. května 2022.

Doporučeno
Vaše životy, končetiny i budoucnost jsou obětovány pro nesmyslnou válku, vzkázal Rusům Arnold Schwarzenegger (VIDEO) Vaše životy, končetiny i budoucnost jsou obětovány pro nesmyslnou válku, vzkázal Rusům Arnold Schwarzenegger (VIDEO) 17. března 2022 14:45

Krásná příroda a s ní krásná zvířat. Milovníci divočiny si přijdou na své právě v rámci předávání cen Czech Nature Photo. Do soutěže se přihlásilo 250 účastníků, kteří zaslali téměř 2300 fotografií, z nichž mezinárodní porota vybrala finalisty. 

Petr Bambousek Czech Nature Photo
Zdroj: Petr Bambousek / Czech Nature Photo

„Máme radost, že zájem o soutěž neklesá a též kvalita zaslaných prací si nezadá s minulými ročníky. Letos byla navíc udělena i speciální cena Czech Photo za mimořádný projekt – sérii Tomáše Grima zachycující případ prvního zaznamenaného hnízdění výrečka malého v městském prostředí,“ uvedl manažer soutěže Czech Nature Photo Michal Krause.

Domů
Sdílet
Diskuse