Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
24. března 2022 18:31
Čas čtení 1:04
Vojtěch Vanda

Filip Grznár na videu říkal, že chce, aby v Česku byla válka. Prověřuje jej policie

Filip Grznár na videu říkal, že chce, aby v Česku byla válka. Prověřuje jej policie
Zdroj: Policie ČR
OSOBNOSTI POLICIE ČR
Uložit Uložené

Kulturista a zápasník Filip Grznár je prošetřován policií kvůli výrokům o válce, jelikož ji v březnu vychvaloval na Facebooku.

Zápasníka a kulturistu Filipa Grznára prověřuje policie, uvedlo Právo. Zabývá se možným nezákonným schvalováním ruské invaze na Ukrajinu, s čímž souvisí jeden z posledních Grznárových výroků na Facebooku. Řekl, že by chtěl, aby byla v Česku válka a že pro to udělá všechno. 

Doporučeno
Clash of the Stars v Česku rozjíždí MMA zápasy influencerů. „Zaslouží si respekt, ne hate,“ říká spoluzakladatel (Rozhovor) Clash of the Stars v Česku rozjíždí MMA zápasy influencerů. „Zaslouží si respekt, ne hate,“ říká spoluzakladatel (Rozhovor) 20. ledna 2022 7:00

Grznár se měl se svým přesvědčením o válce jako dobré věci podělit se svými sledujícími ve formátu Facebook Story. Video už na síti není, jelikož je na síti po omezenou dobu. Sledující si jej ale všimli a neuteklo ani pozornosti policie.

Domů
Sdílet
Diskuse