Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
25. března 2022 10:47
Čas čtení 0:34
Jakub Paulík

Vášnivé vztahy a noví studenti. 5. série Elite začíná na Netflixu již v dubnu

Vášnivé vztahy a noví studenti. 5. série Elite začíná na Netflixu již v dubnu
Zdroj: Netflix
FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Všechny části budou dostupné od 8. dubna.

Krimiseriál Elite láká své stálé fanoušky krátkou upoutávkou na 5. sérii v pořadí, ve které uvidíme několik nových postav. Teaser s názvem Break Free ukazuje jednotlivé hrdiny a jejich touhu odtrhnout se od společenských norem, které je různými způsoby omezují.

Nová série by měla i tentokrát přinést kriminální zápletku, intriky a vášnivé vztahy mezi jednotlivými aktéry. Podobně jako předchozí série, i nová zřejmě začne záhadným incidentem, který se budou hlavní hrdinové pokoušet vyšetřit.

Doporučeno
Tip na seriál: Severance od Apple TV+ Tip na seriál: Severance od Apple TV+ 24. března 2022 18:30

Ze starých postav se vrátí Samuel (Itzan Escamilla), Rebeka (Claudira Salas), Omar (Omar Ayuso), Cayetana (Georgina Amoros), Mencie (Martina Cariddi), Ari (Carla Diaz), Patrick (Manu Rios), Benjamin (Diego) Martin) a Phillipe (Pol Granch). Nováčky budou Sofie, Eric a Gonzalo, které si zahráli Valentina Zenere, Adam Nourou a André Lamoglia.

Poslední sérii Netflix na své streamovací platformě spustil v červnu loňského roku. 5. sérii budeme moci sledovat od 8. dubna 2022.

Domů
Sdílet
Diskuse