Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
15. dubna 2022 19:32
Čas čtení 0:46
Ivan Koribanič

VIDEO: Zdeno Chára strelil svoj prvý gól v sezóne. Do klubu New Yorku Islanders sa vrátil po 21 rokoch

VIDEO: Zdeno Chára strelil svoj prvý gól v sezóne. Do klubu New Yorku Islanders sa vrátil po 21 rokoch
Zdroj: Getty Images/Rich Graessle-Contributor
SPORT
Uložit Uložené

Chárov gól však iba korigoval prehru New Yorku Islanders 6 : 3. Štyridsaťpäťročný obranca mal doposiaľ 10 bodov, všetky za asistencie.

Zdeno Chára strelil svoj prvý gól v sezóne. Bol to zároveň jeho prvý zásah v drese New Yorku Islanders, za ktorý momentálne hrá po 21 rokoch, píše NYI Hockey Now.

„Nebudem klamať, je to vždy pekné streliť v NHL gól. Počas tejto sezóny som mal už niekoľko príležitostí na strelenie gólu, no vždy som trafil iba brvno alebo tyčku. No teraz to tam konečne padlo,“ povedal Chára po zápase.

Chárov gól však iba korigoval prehru New Yorku Islanders 6 : 3. Štyridsaťpäťročný obranca mal doposiaľ 10 bodov, všetky za asistencie. Svoj posledný gól strelil ešte 11. mája 2021 za Washington Capitals proti svojmu bývalému klubu Boston Bruins. Za ten predtým, ako odišiel do Washingtonu, odohral 14 sezón a stal sa jednou z najväčších klubový ikon v histórii klubu.

New York Islanders so Zdenom Chárom je v Metropolitnej divízii na 5., nepostupovom mieste do play-off. Pred ním je práve Washington Capitals. Islanders stráca na play-off 15 bodov, no má jeden zápas k dobru.

V Refresheri ti každodenne prinášame aktuálne správy zo sveta. Viac noviniek nájdeš v našej sekcii news.
Domů
Sdílet
Diskuse