Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Refresher Česko
Otevřít v aplikaci Refresher
Stáhnout
X
1. května 2022 11:29
Čas čtení 1:05
Radim Šlechta Ilona Hobzová Tereza Šnajdrová

Policie obvinila muže, který měl v Praze sexuálně zneužít pěti dětí (Aktualizováno)

Policie obvinila muže, který měl v Praze sexuálně zneužít pěti dětí (Aktualizováno)
Zdroj: Policie České republiky
NEWS POLICIE ČR ZPRÁVY Z DOMOVA
Uložit Uložené

Nejmladšímu dítěti bylo pouhých sedm let.

Aktualizováno 3. května ve 12:00 hodin: O tom, že Policie ČR dopadla muže, který měl v Praze sexuálně zneužít pět dětí, jsme tě informovali v pondělí. Pachatel byl nyní obviněn z trestných činů znásilnění, pohlavní zneužití, svádění k pohlavnímu styku a ohrožování výchovy dítěte, za což mu hrozí až 12 let za mřížemi.

Kriminalisté muži sdělili obvinění z TČ znásilnění, pohlavní zneužití, svádění k pohlavnímu styku a ohrožování výchovy dítěte. Zároveň dnes podají podnět na jeho vzetí do vazby. Muž se v postavení podezřelého k činu přiznal,“ uvedl tiskový mluvčí Jan Daněk.

Policie vypátrala muže, který by měl pomoci v objasnění případu sexuálního zneužití pěti dětí ve věku od 7 do 11 let. Trestný čin se uskutečnil ke konci letošního března v sadech Svatopluka Čecha v blízkosti stanice metra Jiřího z Poděbrad.

V rámci pátrán vyzvala policie veřejnost, aby v případě jakýchkoliv informací kontaktovala linku 158. Nyní se vyšetřovatelům podařilo muže najít, i díky poznatkům, které jim lidé předali. 

Doporučeno
Řidič na Českokrumlovsku slepě důvěřoval navigaci, skončil na sjezdovce. Škoda jde do milionů korun Řidič na Českokrumlovsku slepě důvěřoval navigaci, skončil na sjezdovce. Škoda jde do milionů korun 7. února 2024 17:36

„Muže ze záběrů kriminalisté díky vašim poznatkům vypátrali. Bylo jich asi deset a moc za ně děkujeme! Podezřelý s kriminalisty spolupracuje a v tuto chvíli v případu probíhají standardní úkony trestního řízení. Jakmile to bude možné, poskytneme k případu více informací,“ píše policie na Twitteru.

Mluvčí policie Jan Daněk doplnil, že za trestný čin znásilnění hrozí pachateli v případě dopadení a odsouzení až dvanáct let za mřížemi.

Domů
Sdílet
Diskuse