Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
30. května 2022 14:30
Čas čtení 9:25
Daniel Mikolášik

Darine Moore: Mnohé modelky na OnlyFans chtějí za selfíčka z koupelny ve špinavém zrcadle nehorázné peníze. Mělo by to mít úroveň

Darine Moore: Mnohé modelky na OnlyFans chtějí za selfíčka z koupelny ve špinavém zrcadle nehorázné peníze. Mělo by to mít úroveň
Zdroj: Archív Darine Moore
REFRESHER ONLYFANS
Uložit Uložené
Citlivý obsah
Článek může obsahovat:
  • produkty a služby určené pro osoby starší 18 let
  • sex, nahotu a jiný nevhodný obsah
  • násilí, krev nebo obsah nevhodný pro citlivé povahy
mám nad 18 let (zobrazit obsah)
zpět na hlavní stránkuZpět

Mnoho profilů na OnlyFans tvoří ženská těla bez tváře a osobnosti. Po čase to však přestane být pro lidi zajímavé, prozrazuje v rozhovoru Darine Moore.

„Mnoho modelek si s muži píše jen o sexu, protože jsou jednodušší a nemají jim co jiného nabídnout. Nedá se s nimi vést serióznější diskuse. Já si ale s muži často píši o životních tématech, dokonce i často řešíme politické, filozofické či kulturní záležitosti,“ tvrdí slovenská OnlyFans modelka Darine Moore.

Darine začala tvořit zpoplatněný sexuální obsah na známé platformě pro tvůrce během mateřské dovolené, do té doby neměla s erotickým průmyslem žádné zkušenosti. Jako jedna z mála Slovenek na OnlyFans svojí tvorbou živí nejen sebe, ale i svou dceru. 

Podle jejích slov by také erotický obsah měl mít nějakou úroveň a měl by být autentický. „Neměly by to být jen nudné a nekvalitní fotky ženského těla bez obličeje a osobnosti vyfocené ve špinavém zrcadle v koupelně,“ tvrdí.

V rozhovoru s Darine se dozvíš, jak důvěrný vztah udržuje s fanoušky a jakými fetiši ji někteří nejvíce překvapili, zda se jako matka nebojí toho, co si o jejích fotkách na OnlyFans pomyslí její dcera, až vyroste, nebo jak se vyrovnala s tím, že na Redditu zveřejňují její nahé fotky.

Darine Mooreonlyfans modelka
Zdroj: Archív Darine Moore

Na našem webu pravidelně přinášíme rozhovory z prostředí byznysu pro dospělé a erotického průmyslu. Nesnažíme se toto odvětví glorifikovat, ale odkrýt jeho zákulisí a vyzpovídat lidi přímo z této sféry. Více podobných článků najdeš pod tématy sexualita nebo erotika a pornografie. Tvorbu článků můžeš podpořit prostřednictvím klubu Refresher+.

Profil na OnlyFans sis založila po vypuknutí pandemie koronaviru. Co jsi dělala do té doby?

Založila jsem si ho jako nezaměstnaná během mateřské, protože jsem byla doma a měla jsem spoustu času. Od mnoha kamarádů jsem poslouchala, že si ho mám založit, že to pro mě je jako stvořené. Jsem extrovert, což je pravděpodobně vidět i na mém zevnějšku. Vyzývavější fotky jsem měla i na Instagramu, tak jsem si řekla, že to zkusím. Ale nikdy předtím jsem neměla s erotickým průmyslem zkušenosti. Pracovala jsem v oblasti aut.

Jak konkrétně?

Po střední jsem prodávala autobaterie, autodíly a během sezóny jsem plnila klimatizace, protože máme rodinný podnik a celá rodina v podstatě dělá s auty. Otec servisuje auta, rodiče mají velkoobchod s autobateriemi a můj tehdejší partner vlastnil obchod s autodíly.

Kdysi ses prý věnovala i záchranářské kynologii. Co jsi měla na starosti?

Absolvovala jsem základní výcvik, ale postup na pátrací cvičení se stopnul, protože po střední škole jsem otěhotněla a dalším problémem byl i můj vzhled. Jelikož je kynologický klub součástí Integrovaného záchranného systému, bylo by pro ně nepřijatelné, kdybych měla piercingy nebo viditelné tetování.

Darine Mooreonlyfans modelka
Zdroj: Archív Darine Moore

A k OnlyFans ses tedy dostala během mateřské.

Ano, já jsem se totiž fotografii věnovala dlouhá léta, ale primárně jsem předtím fotila psy, nikdy ne sebe. Začala se mi ale hromadit doporučení od různých kamarádů a známých, že bych si měla založit OnlyFans, protože se k tomu hodím extrovertní osobností, ale také vzezřením. Nakonec jsem si ho ze srandy založila, postupně zjišťovala, jak to vlastně funguje a začala jsem na zrcadlovku poprvé fotit samu sebe.

Takže všechny tvé profesionální fotografie, které máš na OnlyFans, jsi fotila sama?

Ano. Někdy mi při tom sice asistuje i můj partner, ale drtivou většinu si dělám sama.

Původně jsem si myslela, že to, že jsem matka, bude pro lidi problémem. Není to na OnlyFans něco běžného. Ale mnozí muži to, paradoxně, berou pozitivně.

Jsi jedna z mála tvůrkyň na československé scéně, která díky OnlyFans živí nejen sebe, ale i své dítě. Dá se to v našich končinách zvládat, nebo musíš mít i nějakou jinou práci?

Dá se to zvládat, ačkoli by se při tom klidně dala stíhat i nějaká part-time bokovka, ale já si na tom nejvíc cením toho, že mám dostatek volného času a svobody, a tak se mohu věnovat rodině a zálibám. Ale i v tomto odvětví to funguje tak, že když se tomu méně věnuješ, pochopitelně i méně vyděláš. Pro někoho se to může jevit jako nestabilní práce, ale mně to vyhovuje. Z OnlyFans totiž zvládám plnohodnotně uživit sebe i dítě.

Doporučeno
Inked Dory: Na Onlyfans modelky se lidé dívají skrz prsty, o sexu je třeba mluvit otevřeně (Rozhovor) Inked Dory: Na Onlyfans modelky se lidé dívají skrz prsty, o sexu je třeba mluvit otevřeně (Rozhovor) 11. března 2023 15:00

Velice důležité je pro mě to, že mám díky své flexibilní a časově nenáročné práci více času věnovat se malé, starat se o ni, trávit s ní čas. To je jedna z největších výhod. Nemusel mi nikdo pomáhat hlídat dítě, dokud bych byla někde na dvanáctce v práci.

Jak se dívají tvoji fanoušci na to, že jsi matka? Je to něco, co je ještě více vzrušuje, nebo spíše odrazuje?

Vyzkoušej předplatné
za 129
a čti vše bez omezení
Přidej se k předplatitelům
nebo Odemkni článek přes SMS
Pošli SMS na 90211 s textem CLANEK 114579 a dočti tento článek.
Cena SMS za otevření článků je 89 Kč s DPH. Jak to funguje?
Dočti článek do konce za SMS v hodnotě 89 Kč. Jak to funguje?
POSLAT SMS
Čti články bez omezení celý měsíc – předplatné jen za 36 Kč navíc v porovnaní s jedním článkem. Jak to funguje?
POSLAT SMS
Čti bez omezení celý měsíc. Stačí poslat SMS (za 125 Kč). Jak to funguje?
POSLAT SMS

Co se dozvíš po odemčení?

  • Co jí na OnlyFans řekl přítel.
  • Jaký důvěrný vztah udržuje s fanoušky a jakými fetiši ji někteří nejvíce překvapili.
  • Zda se jako matka nebojí toho, co si o jejích fotkách na OnlyFans pomyslí její dcera, až vyroste.
  • Proč tvrdí, že kvůli OnlyFans přišla o polovinu rodiny.
  • Kolik dohromady stály její plastiky a estetická vylepšení.
  • Jaké má ambice na Pornhubu.
  • Jak se vyrovnala s tím, že na Redditu zveřejňují její nahé fotky.
Zpět
Sdílet
Diskuse