Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Vyzkoušej REFRESHER+ jen za 25 Kč
10. května 2022 10:54
Čas čtení 1:21
Vojtěch Vanda

Young Thug a Gunna byli zatčeni. Spolu s dalšími 26 osobami budou čelit obvinění ze spojení s aktivitami gangů

Young Thug a Gunna byli zatčeni. Spolu s dalšími 26 osobami budou čelit obvinění ze spojení s aktivitami gangů
Zdroj: WireImage/Suzi Pratt
HUDBA RAP SPOJENÉ STÁTY AMERICKÉ (USA)
Uložit Uložené

Atlantské rapové superstar a velká část labelu YSL se bude muset zpovídat před zákonem. Thug by již v tuto dobu měl být ve vězení.

Atlantští rapeři Young Thug, Gunna a dalších 26 osob spojených s nahrávací společností YSL byli v pondělí zatčeni a obviněni v 56 bodech obžaloby, které jsou spojeny s kriminálními aktivitami gangů. Thug, vlastním jménem Jeffery Lamar Williams, byl již vzat do vazby ve věznici Fulton County Jail. Podle záznamů byl obviněn ze spiknutí s cílem porušit zákon proti zločinnému spolčování (RICO), informuje Complex.

Doporučeno
Gunna: svěřenec Young Thuga, jehož kvality na Slovensku ocenili více rapeři v backstagy než fanoušci pod pódiem Gunna: svěřenec Young Thuga, jehož kvality na Slovensku ocenili více rapeři v backstagy než fanoušci pod pódiem 31. ledna 2022 9:30

Obvinění ze spiknutí má být spojeno s činem, který se měl stát 24. ledna 2013, obvinění spojené s kriminální aktivitou gangů zase 12. května 2018. Dokumenty, které se případu týkají, sdílel na Twitteru novinář Michael Seiden z WSBTV.

Porušit zákon proti zločinnému spolčování měla i druhá atlantská raperská hvězda, Gunna. Může být obviněna z vraždy či ozbrojeného loupežného přepadení.

Thug se dostal do vězení poté, co byl proveden policejní zátah v jeho domě, kde byl zatčen. Na internetu se začala objevovat videa z policejní akce ve čtvrti Buckhead v Atlantě, kde Thug bydlí.

Williams byl také obviněn v souvislostí s pronájmem vozidla, které bylo v roce 2015 použito při vraždě šestadvacetiletého Donovana Thomase. Během přestřelky byli tehdy zraněni dva další lidé. 

Další trestný čin, ve kterém měl dle obvinění Williams figurovat, je spojen s již zatčeným Christianem Eppingerem známým jako Big Bhris. Bhris šel do vězení letos v lednu, když byl přistižen, jak střílí na policistu. Žalobce dle WSBTV tvrdí, že Eppinger a Antonio Sumlin požádali Williamse o povolení provést v pořadí druhý pokus o vraždu rapera YFN Lucci. Ten měl být údajně pobodán v únoru ve Fulton County Jail.

Doporučeno
Nová Billie Eilish i Kanye. Těchto 5 zahraničních alb by ti v květnu nemělo uniknout Nová Billie Eilish i Kanye. Těchto 5 zahraničních alb by ti v květnu nemělo uniknout 30. dubna 2024 14:30

Prozatím je známo pouze vyjádření Williamsova obhájce Briana Steela. „Odpovím vám na všechna obvinění. Pan Williams nespáchal žádný zločin a my uděláme všechno pro to, abychom jej očistili,“ řekl pro WSBTV.

Domů
Sdílet
Diskuse