Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
16. června 2022 19:59
Čas čtení 0:31
Radim Šlechta

Toto je 25 nejkrásnějších přírodních destinací světa

Toto je 25 nejkrásnějších přírodních destinací světa
Zdroj: Wikimedia/Sam Ferrara/volně k užití
NEWS CESTOVÁNÍ
Uložit Uložené

Toto je výběr nejkrásnějších přírodních destinací podle Trip Advisoru.

Prázdniny se blíží a společně s nimi také zasloužená letní dovolená. Pokud patříš k nerozhodným lidem, může ti ve volbě správné destinace pomoci žebříček nejkrásnějších přírodních destinací. Na základě hlasování cestovatelů jej sestavil portál Trip Advisor

Lidé si volili nejkrásnější přírodní památky, národní parky nebo chráněné oblasti. Krásná místa pro svou dovolenou tam můžeš najít, i když se nerozhlížíš po exotických zemích. Do žebříčku se dostalo i několik přírodních památek v Evropě. Například Plitvická jezera v Chorvatsku. 

Absolutním vítězem je ale národní park v okolí vulkánu Arenal na Kostarice. Ten Trip Advisor popisuje jako skvělé místo pro lidi, kteří milují divokou přírodu, vodopády a horké prameny. Nezapomeň nám dát vědět do komentářů, které místo tě nejvíc zaujalo a jestli se na nějaké z nich o prázdninách vypravíš.

Domů
Sdílet
Diskuse