Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
10. září 2022 12:19
Čas čtení 0:25
Jakub Paulík

Nové epizody na Netflixu budou možná vycházet jednou týdně místo celé série najednou. Končí éra binge-watchingu?

Nové epizody na Netflixu budou možná vycházet jednou týdně místo celé série najednou. Končí éra binge-watchingu?
Zdroj: Netflix
FILMY A SERIÁLY NETFLIX NETFLIX SERIÁLY
Uložit Uložené

Streamovací gigant tím možná docílí toho, že se lidé budou ke sledování vracet častěji.

Některé z největších seriálových hitů na Netflixu už možná brzy nebudeme moci sledovat na jeden zátah (takzvaný binge-watching), píše Collider s odkazem na Puck Newsletter.

Doporučeno
6 nejlepších seriálů a filmů, které v srpnu vyšly na Netflixu: Toto se vyplatí vidět 6 nejlepších seriálů a filmů, které v srpnu vyšly na Netflixu: Toto se vyplatí vidět 1. září 2022 12:30

Známá streamovací platforma ve druhém čtvrtletí přišla o téměř milion předplatitelů, vedení proto zvažuje, jakým způsobem tento negativní trend zastavit, případně nalákat platící zákazníky zpět.

Jednou z možností, nad kterými přemýšlejí, je začít vysílat epizody na týdenní bázi, podobně jako to mají mnohé jiné streamovací služby.

Anketa:
Máš raději, když seriál vyjde v celé sérii naráz, nebo postupně po částech?
Naráz.
Postupně.
Naráz.
80 %
Postupně.
20 %

Tímto způsobem přistupuje k vysílání například Amazon Prime Video se svým novým fantasy hitem The Lord of the Rings: The Rings of Power. Seriál se nejprve představil dvěma epizodami a následně začal další části vysílat s týdenním odkladem.

Domů
Sdílet
Diskuse