Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
1. října 2022 v 7:35
Čas čtení 0:33
Dominik Vetrák

Callisto Protocol bude hororová hra roku. Dokážeš přežít proti příšerám na vesmírné stanici?

Callisto Protocol bude hororová hra roku. Dokážeš přežít proti příšerám na vesmírné stanici?
Zdroj: Striking Distance Studios
TECH NOVÉ HRY
Uložit Uložené

Hororová hra Callisto Protocol pokračuje v náloži kvalitních trailerů.

Hororovou hru Callisto Protocol si zahrajeme již 2. prosince 2022 na PC, Xbox One a X/S a PS4/PS5. Po nejnovějším traileru se jí už nemůžeme dočkat. Podobně to asi bude vnímat každý fanoušek žánru survival hororů.

Doporučeno
Sex, násilí a hrozba pro mládež. Toto je 10 zakázaných a cenzurovaných her Sex, násilí a hrozba pro mládež. Toto je 10 zakázaných a cenzurovaných her 21. září 2022 v 6:00

Hlavní postavu si zahrál herec Josh Duhamel (Transformers), který musí přežít na orbitální stanici u jednoho z měsíců Saturnu. Hemží se to tam však příšerami. Některé dokonce mutují, pokud je rychle nezabiješ. K dispozici budeš mít spoustu sci-fi zbraní, ale mimozemšťany můžeš likvidovat i díky okolí plnému nástrah.

Titul vyvíjejí talentovaní tvůrci ze studia Striking Distance Studios. Ve studiu pracuje několik veteránů ze studií Visceral Games a EA Redwood Shores včetně Glena Schofielda, kteří společně vytvořili legendární hru Dead Space.

Nepřekvapí tě tedy, že Callisto Protocol je duchovním nástupcem Dead Space, o čemž se můžeš přesvědčit snad v každém traileru plném děsivé sci-fi atmosféry.

Domů
Sdílet
Diskuse