Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
4. října 2022 21:05
Čas čtení 0:29
Dominik Vetrák

Berlin z Money Heistu dostává vlastní seriál. Poznej jeho zloděje a připrav se na velkou loupež

Berlin z Money Heistu dostává vlastní seriál. Poznej jeho zloděje a připrav se na velkou loupež
Zdroj: Netflix
FILMY A SERIÁLY NETFLIX NETFLIX SERIÁLY
Uložit Uložené

Netflix odhalil herce a postavy ze seriálu Berlin, který uvidíme už příští rok.

Netflix vydal video, ve kterém ukazuje herce a jejich postavy z připravovaného seriálu Berlin. Jedná se o spin-off ze světa Money Heistu. Seriál zobrazí příběh Berlina ještě před událostmi seriálu Money Heist.

Jak vidíš, měl tehdy vlastní partu zlodějů a kompliců. Hlavní roli ztvární Pedro Alonso jako Berlin, který dostal seriál na základě toho, jak moc si jeho postavu fanoušci zamilovali.

Doporučeno
Rings of Power: Víme, jak vznikl Mordor a kdo a kde je Sauron? Nová část měla skvělé souboje a atmosféru z Pána prstenů Rings of Power: Víme, jak vznikl Mordor a kdo a kde je Sauron? Nová část měla skvělé souboje a atmosféru z Pána prstenů 1. října 2022 16:30

Připojí se k němu Tristán Ulloa (Fariña) jako Damián, Michelle Jenner jako elektrotechnická expertka Keila, Begoña Vargas (Welcome to Eden) jako Cameron, Julio Peña Fernández (Through My Window) jako Roi a Joel Sánchez jako Bruce.

Osmidílný seriál Berlin dorazí na Netflix v průběhu roku 2023. Seriál vytvořili Martínez Lobato a Álex Pina, tvůrci původního seriálu, a aktuálně probíhá natáčení v Paříži.

Domů
Sdílet
Diskuse