Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Refresher Česko
Otevřít v aplikaci Refresher
Stáhnout
X
9. října 2022 13:50
Čas čtení 0:53
Radim Šlechta

Margot Robbie se těší na novou Harley Quinn, Lady Gaga bude podle ní v této roli úžasná

Margot Robbie se těší na novou Harley Quinn, Lady Gaga bude podle ní v této roli úžasná
Zdroj: Warner Bros.
NEWS JOKER 2 LADY GAGA MARGOT ROBBIE
Uložit Uložené

Pokračování Jokera přijde do kin za dva roky. Zda bude Lady Gaga opravdu příští Harley Quinn, zatím nebylo oficiálně potvrzeno.

Harley Quinn patří k nejznámějším ženským postavám z univerza DC. Objevit by se měla i v pokračování filmu Joker vedle Joaquina Phoenixe. Přestože to oficiálně nepotvrdilo studio ani ona sama, roli Harley Quinn by podle spekulací měla hrát známá zpěvačka a herečka Lady Gaga. Poslední představitelka Harley Margot Robbie se prý na její uchopení komiksové postavy velmi těší. Informuje o tom Variety.

„Mám z toho velkou radost, protože jsem od začátku říkala, že chci, aby Harley Quinn byla jednou z těch postav, které se vždycky předávají z jednoho velkého herce na druhého, jako například Macbeth nebo Batman,“ řekla Robbie ve videorozhovoru pro MTV News. „Myslím, že s touto rolí udělá (Lady Gaga, pozn. red.) něco úžasného.“

Doporučeno
10 největších rozdílů mezi knihami a filmy Pán prstenů a seriálem Rings of Power 10 největších rozdílů mezi knihami a filmy Pán prstenů a seriálem Rings of Power 7. října 2022 12:30
Margot Robbie
Zdroj: Getty Images/Pascal Le Segretain

Sama je prý ráda, že mohla charakteru bývalé psychiatričky položit dostatečně silné základy a těší se, jak se role zhostí další herečky. Sama měla podobný pocit z druhé strany poté, co v roli královny Alžběty I. vystřídala Cate Blanchett.

Robbie mimo jiné upozornila na to, že podobných postav, na kterých by se střídaly herečky, příliš není. To je doménou zejména mužských charakterů. Konkrétně Jokera se zhostilo sedm herců (nepočítáme dabéry).

Joker: Folie à Deux, který má být o poznání hudebnějším snímkem oproti prvnímu dílu, přijde do kin pravděpodobně na podzim roku 2024. V roli psychopatického klauna se v něm opět objeví Joaquin Phoenix, který za jeho ztvárnění získal Oscara.

Domů
Sdílet
Diskuse