Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
20. října 2022 20:32
Čas čtení 0:47
Tereza Patočková

Miss Petty vydala nový videoklip k tracku Mega Kozy

Miss Petty vydala nový videoklip k tracku Mega Kozy
Zdroj: Instagram @misspetty_p
HUDBA HUDBA VIDEO
Uložit Uložené

Miss Petty je první českou drag queen, která spojila umění dragu s vlastní hudební tvorbou. Žánrově se pohybuje na pomezí popu, rapu a hyperpopu. Její písně se opírají o témata, jako je například body pozitivita.

David Daniel aka Miss Petty, který je známou českou drag queen, hudebním umělcem a performerem, ve středu večer vydal po roce nový videoklip ke své písni Mega Kozy z druhého EP Y1SLAY. Na EP i klip se na jaře složili fanoušci na portálu Donio. 

Videoklip, který byl natočen v pražském domě Radost, je zasazen do retro korporátního prostředí. Zajímavé je na něm to, že Miss Petty začne v klipu zpívat jako Daniel a postupně se s tím, jak píseň plyne, přeměňuje do dragu. S ním také všichni kolegové u stolu.


„Po více než roce bez videoklipu se vám konečně hlásím s novým videem, které bylo neskutečně zábavné natáčet, protože jsem na něm pracoval s nejvíc fun lidmi ever! A u kterého jsem byl poprvé i jeho vlastním producentem! A to jen díky vám, kteří mi na jaře přispěli na Doniu,“ děkuje David pod klipem na YouTube a slibuje, že se brzy ozve i s behind the scenes videem a nový remixem Mega Koz.

Miss Petty je první českou drag queen, která spojila umění dragu s vlastní hudební tvorbou. Žánrově se pohybuje na pomezí popu, rapu a hyperpopu a její písně se opírají o témata, jako je například body pozitivita.

Domů
Sdílet
Diskuse