Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
19. listopadu 2022 19:53
Čas čtení 0:34
Dominik Vetrák

Elemental je originální animák od Pixaru. Zamilují se v něm do sebe oheň a voda

FILMY A SERIÁLY FILM NOVÉ FILMY ZPRÁVY ZE SVĚTA
Uložit Uložené

Protiklady se přitahují. Sleduj první záběry z pixarovky Elemental, která dorazí do kin už příští rok.

Pixar zveřejnil první záběry z animovaného filmu Elemental. Jedná se o originální nápad zobrazující život a svět různých elementů, jako jsou voda, kouř, oheň a podobně. Hlavními postavami jsou Ember a Wade. Ember je z ohně, je strohá, bystrá a má „ohnivou“ osobnost. 

Wade je na druhé straně z vody, je více „vychillovaný“ a užívá si přítomný okamžik. Ember se zpočátku nevyrovná s rozdíly, které mezi nimi jsou, ale právě díky Wadovi si uvědomí, jak se lidé mohou ve vztazích sblížit a přijít na to, v čem všem jsou si podobní. Navíc díky němu začne vnímat život kolem sebe úplně jinak.

Postavy namluvili Mamoudou Athie a Leah Lewis. Vrásky na čele nám dělá jen režisér Peter Sohn, pro kterého jde jen o druhý film, přičemž první byl jeden z nejslabších filmů od Pixaru – The Good Dinosaur. Pixar představí film Elemental v kinech 23. června 2023.

Domů
Sdílet
Diskuse