Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Vyzkoušej REFRESHER+ jen za 25 Kč
26. listopadu 2022 18:03
Čas čtení 0:36
Radim Šlechta

VIDEO: „Nechceš si toho Messiho vyfotit?“ Trenér Saúdské Arábie křičel na hráče, zápas potom vyhráli

VIDEO: „Nechceš si toho Messiho vyfotit?“ Trenér Saúdské Arábie křičel na hráče, zápas potom vyhráli
Zdroj: TASR/AP
NEWS FOTBAL MS 2022 V KATARU ZPRÁVY ZE SVĚTA
Uložit Uložené

Projev trenéra Saúdské Arábie v poločase měl motivovat hráče k lepšímu výkonu.

Trenér reprezentace Saúdské Arábie Herve Renard přišel během poločasu do šatny s jedním z nejbouřlivějších projevů. Hráčům se snažil dodat odvahu, aby proti Argentině v druhé polovině hráli soustředěněji a intenzivněji. A to bez ohledu na to, že proti nim stojí Lionel Messi.

„Messi stojí v naší obraně a ty se na něj jen díváš, i když víš, že tam nikoho kromě sebe nemáš. Toto je naše obrana? Nechceš si ho ještě vyfotit?“ křičel Renard na jednoho z hráčů.

Obrana byla podle něj nedostatečná a vlažná. Dle jeho slov se hráči potřebovali více soustředit a na soupeře více dorážet.

„Necítíte, že máme šanci se vrátit a ukázat jim? Na míči jsme skvělí! Dejte tomu všechno, chlapi!“ řekl trenér ve zveřejněném proslovu k hráčům.

Úterní zápas mezi Saúdskou Arábií a Argentinou ale navzdory (nebo možná díky) trenérově řeči dopadl pro první jmenovanou zemi velmi dobře. Fotbalisté své soupeře porazili s konečným výsledkem 2:1.

Domů
Sdílet
Diskuse