Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Refresher Česko
Otevřít v aplikaci Refresher
Stáhnout
X
12. prosince 2022 12:38
Čas čtení 0:28
Jakub Paulík

Netflix udělá z Jánošíka polskou dívku. Film ponese název Lady Jánošík

Netflix udělá z Jánošíka polskou dívku. Film ponese název Lady Jánošík
Zdroj: Apple Film Production
FILMY A SERIÁLY SLOVENSKO
Uložit Uložené

O film se postará režisérka seriálu Sexify.

Polská pobočka Netflixu na webu oznámila několik připravených projektů. Jedním z nich je film Lady Jánošík, který má být podle popisu „moderní interpretací polské legendy“. V podání filmařů bude Jánošík mladou impulzivní teenagerkou, která se přidá do party horalů.

Časově bude příběh na rozdíl od historické postavy Jánošíka zasazen do současnosti. O režii filmu se postará devětatřicetiletá filmařka Kalina Alabrudzińska, která pracovala na seriálu Sexify. Scénář napíše komiksový tvůrce Bartosz Sztybor a producentem bude Jan Kwieciński.

Anketa:
Dáš filmu šanci?
Ano
Ještě to zvážím
Ne
Ano
10 %
Ještě to zvážím
8 %
Ne
83 %

O Jánošíkovi jsme mohli v poslední době vidět například koprodukční film Jánošík – pravdivá historie z roku 2009, ve kterém si legendárního zbojníka zahrál Václav Jiráček. Historické drama bylo nominováno na slovenské filmové ocenění Slnko v sieti ve třech kategoriích, nevyhrálo však ani v jedné.

Domů
Sdílet
Diskuse