Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
30. prosince 2022 9:44
Čas čtení 0:40
Martin Adam Pavlík

Liver King čelí žalobě od nahněvaného fanouška. Chce se soudit o 25 milionů dolarů za to, že jej podvedl

Liver King čelí žalobě od nahněvaného fanouška. Chce se soudit o 25 milionů dolarů za to, že jej podvedl
Zdroj: Liver King/propagační materiál
ZAJÍMAVOSTI
Uložit Uložené

Naštvaný bývalý fanoušek žaluje influencera, který tvrdil, že jeho vyrýsované tělo má původ v konzumaci syrových orgánů.

Jak jsme tě informovali v prosinci, kulturista a influencer Liver King se přiznal k tomu, že bral steroidy, přičemž vydělával miliony na naivitě fanoušků. 

Daily Mail informuje, že se mu to ale teď nehezky vrací. Jeden z fanoušků ho totiž žaluje až o 25 milionů dolarů za to, že ho podvedl, když si koupil jeho doplňky pro budování svalů.

Liver King, celým jménem Brian Johnson, v rámci své značky propagoval životní styl Nine Ancestral Tenets, který obhajuje konzumaci syrových jater, sleziny, slinivky břišní, srdce a ledvin.

Doporučeno
Liver King jedl zvířecí játra i varlata, za steroidy utrácel statisíce a fanouškům lhal. Co o syrových orgánech říká odborník? Liver King jedl zvířecí játra i varlata, za steroidy utrácel statisíce a fanouškům lhal. Co o syrových orgánech říká odborník? 12. prosince 2022 6:00

V žalobě, kterou podal Christopher Altomare z New Yorku k Johnsonovi a společnosti Ancestral Supplements, LLC a The Fittest Ever, LLC, se píše, že kulturista lhal o budování své postavy a podváděl fanoušky. Ti hromadně uváděli, že dieta, kterou jim doporučoval, jim nestačila k vybudování postavy, jakou má on, a proto si museli kupovat jeho doplňky.

Altomare dále tvrdí, že Johnson falešně propagoval své produkty a podporoval „nebezpečnou a život ohrožující dietu“, která způsobila, že zákazníci následně trpěli závažnými chorobami přenášenými potravinami.

Domů
Sdílet
Diskuse