Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
7. ledna 2023 18:42
Čas čtení 0:34
Dominik Vetrák

Asterix a Obelix míří do kin v novém filmu. Hraje v něm i Zlatan Ibrahimović

Asterix a Obelix míří do kin v novém filmu. Hraje v něm i Zlatan Ibrahimović
Zdroj: Pathé SBS Productions
FILMY A SERIÁLY FILM NOVÉ FILMY ZPRÁVY ZE SVĚTA
Uložit Uložené

Vyšel první trailer pro nový celovečerák o Asterixi a Obelixovi, tentokrát z francouzské produkce.

Francouzi natočili nový, celovečerní film o Asterixi a Obelixovi. Hrají je Guillaume Canet a Gilles Lellouche, přičemž první jmenovaný také film režíroval. Je to známý francouzský herec a režisér, který je již více než 15 let ve vztahu s hollywoodskou herečkou francouzského původu Marion Cotillard (The Dark Knight Rises). I to vysvětluje, proč se herečka takové kvality nachází v tak bizarním filmu, kde hraje Kleopatru.

Doporučeno
Avatar: The Way of Water se stal nejvýdělečnějším filmem roku 2022 Avatar: The Way of Water se stal nejvýdělečnějším filmem roku 2022 7. ledna 2023 8:14

Nenech se Kleopatřinou přítomností ve filmu ale zmýlit. Děj se zaměří jak na Galy, tak na Číňany, kteří potřebují jejich pomoc. Princ v zemi totiž zatkne a svrhne z trůnu císařovnu, a tak se její jediná dcera vydá požádat o pomoc slavné bojovníky Asterixe a Obelixe, kteří ochotně pomohou.

Ve snímku si zahrál také známý fotbalista Zlatan Ibrahimović postavu jménem Antivirus. Postavu Panoramixe si zahrál Pierre Richard a Césara zase Vincent Cassel. Film se dostane do kin v únoru.

Domů
Sdílet
Diskuse