Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
16. ledna 2023 15:01
Čas čtení 0:50
Ondřej Jarůšek

Gábor Boráros už zná jméno dalšího soupeře v MMA! Pobije se se šampionem německé Oktagon Výzvy

Gábor Boráros už zná jméno dalšího soupeře v MMA! Pobije se se šampionem německé Oktagon Výzvy
Zdroj: OKTAGON MMA
SPORT BOJOVÉ SPORTY MMA OKTAGON MMA ZPRÁVY Z DOMOVA
Uložit Uložené

Gábor Boráros míří do další bitvy. Jeho příštím soupeřem se stane Selim Topuz.

Gábor Boráros už zná jméno svého příštího soupeře. V kleci se mu na jaře postaví šikovný rakouský bojovník Selim Topuz, kterého mohou fanoušci znát jako šampiona německé série show Oktagon Výzva. Boráros byl šampionem v první česko-slovenské sérii této televizní show. Slovenská hvězda se s Topuzem utká 15. dubna na turnaji Oktagon 41 v Liberci.

Doporučeno
Jak začít s MMA? Nemusíš se bát, že tě na prvním tréninku vykostí Jiří Procházka Jak začít s MMA? Nemusíš se bát, že tě na prvním tréninku vykostí Jiří Procházka 27. září 2022 6:00

Pro Borárose se bude jednat o první zápas organizace OKTAGON MMA podle pravidel MMA po zhruba jednom a půl roce. Loni jsme jej mohli vidět v zápase organizace Fabriq MMA, kde svého soupeře ukončil v prvním kole, a v závěru roku se utkal v boxu s Václavem Mikuláškem, který Borárose porazil na body.

Selim Topuz se vrací po prohře, kterou utrpěl na turnaji OKTAGON 35 s Jamesem Lewisem, jenž rakouského bojovníka ukončil na submisi v prvním kole. Z pohledu bookmakerů nastupuje do zápasu v roli favorita Boráros, který drtivou většinu svých výher rozhoduje před limitem.

Anketa:
Kdo podle tebe vyhraje?
Gábor Boráros.
Selim Topuz.
Gábor Boráros.
36 %
Selim Topuz.
64 %
 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený OKTAGON MMA (@oktagonmma)

Organizace Oktagon MMA do severočeské metropole zavítá vůbec poprvé. Kromě Borárose na akci nebude chybět ani „Král Severu“ Jan Malach, miláček publika Miloš Petrášek nebo bijec Robin Fošum. Akce proběhne 15. dubna v liberecké Home Credit Areně. Další jména bojovníků, kteří se na akci představí, by měla být oznámena v nadcházejících týdnech až měsících.

Domů
Sdílet
Diskuse