Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Vyzkoušej REFRESHER+ jen za 25 Kč
25. ledna 2023 11:44
Čas čtení 1:21
Ondřej Jarůšek

„Velké změny!“ Bojová organizace RFA oznámila, co se v roce 2023 změní

„Velké změny!“ Bojová organizace RFA oznámila, co se v roce 2023 změní
Zdroj: RFA
SPORT BOJOVÉ SPORTY MMA REAL FIGHT ARENA (RFA) ZPRÁVY Z DOMOVA
Uložit Uložené

Organizace RFA popsala, jaké změny mohou fanoušci v roce 2023 očekávat.

Česko-slovenská bojová organizace Real Fight Arena (RFA), v jejímž čele stojí jako promotér Boris Marhanský, má za sebou první rok působení. Loňskou sezónu završila turnajem RFA 7 v Praze, na kterém organizace předala svůj historicky první opasek šampiona. Jeho majitelem se stal český elitní postojář Vašek Sivák. Se začátkem roku 2023 a s příchodem dalších turnajů však organizace ohlásila změny, které mohou fanoušci očekávat.

Živě už jen na RFA platformě

Novinka se má týkat hlavně živého vysílání zápasů. Ty bylo dosud možné sledovat přímo na oficiální platformě organizace realsport.tv nebo na stránce sázkové kanceláře Tipsport, která byla partnerem organizace. Strany se však zřejmě nedohodly na prodloužení této spolupráce, a tak odteď budou zápasy živě k vidění jen na zmíněné platformě.

„2023 bude rok velkých změn!“ napsala bojová organizace RFA na sociálních sítích s tím, že živý přenos každého turnaje bude vysílán exkluzivně právě pouze na realsport.tv. Záznamy z turnajů poté budou vždy v neděli dostupné od 19:00 na VOYO a po 7 dnech se zápasy budou zveřejňovat na všech sociálních sítích včetně YouTube.

Veřejné vážení si fanoušci budou moct užít pouze při osobní účasti. Záznam pak bude vždy zveřejněn ve 21:00 den před daným eventem.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený RFA (@realfight.arena)

Jaké akce se chystají?

První turnaj, kterého se tyto změny týkají, je akce RFA RingTour, která se uskuteční v Trnavě v sobotu 28. ledna. V hlavním zápase se představí Sebastián Fapšo a Maxo Merebashvili. Celkově turnaj nabídne 11 zápasů. Na PPV platí sleva 30 procent. 

Doporučeno
Black Panther: Vyrůstal jsem v drsné čtvrti, pouliční rvačky mě dostaly do vězení. K drastické změně Keitu přinutil sestřin pláč Black Panther: Vyrůstal jsem v drsné čtvrti, pouliční rvačky mě dostaly do vězení. K drastické změně Keitu přinutil sestřin pláč 1. května 2024 11:30

Dalším letošním turnajem v pořadí je RFA 8 v Budapešti. Do Maďarska organizace zavítá 4. února. Z českých bojovníků na turnaji uvidíme Víta Vokouna, Patrika Záděru, Davida Dvořáčka a další. O hlavní zápas se postarají slovenský bojovník Michal Dobiáš a domácí István Veréb.

Kromě zmíněných akcí chystá organizace RFA také pyramidu o 30 000 eur. Utká se v ní 8 bojovníků ve váze do 80 kg pod pravidly MMA. Pyramida se uskuteční 22. dubna a zajímavostí je, že vážení proběhne v den akce. Vítěz bude muset za jeden večer zvládnout hned 3 zápasy.

Domů
Sdílet
Diskuse