Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
2. února 2023 7:35
Čas čtení 0:37
Dominik Vetrák

Adonis Creed bojuje v ringu o život. Režisér Creed 3 se inspiroval anime souboji, aby byl box zajímavější

Adonis Creed bojuje v ringu o život. Režisér Creed 3 se inspiroval anime souboji, aby byl box zajímavější
Zdroj: Warner Bros.
FILMY A SERIÁLY BOX
Uložit Uložené

Creed 3 bude jiný než předchozí snímky. S anime inspirací a bez Sylvestera Stallona.

Michael B. Jordan je talentovaný a oblíbený hollywoodský herec, který ztvárňuje roli Adonise Creeda, syna Apolla Creeda, někdejšího rivala a dobrého kamaráda Rockyho. Rocky ve třetí části Creeda už nebude, a tak se příběh naplno soustředí na Adonise. Trojka se odehrává několik let po dvojce. Informuje o tom Collider a Comingsoon.

Adonis je král boxu, ale jeho pozici ohrozí kamarád z minulosti, který se dostal z vězení. Vyklube se z něho obrovský talent. Hraje ho Jonathan Majors a podle nejnovějšího traileru se můžeme těšit na jeho velkou sílu, rychlost a zajímavý charakter. Co se samotného boxu týče, měl by být v něčem jiný než v předešlých filmech. Režisér se při jeho natáčení inspiroval anime.

Prozradil to Michael B. Jordan, který kromě hlavní role snímek i režíroval coby svůj debut. Jako režisér cítil, že musí do série přinést něco nového, jelikož podobný styl boxu lidé viděli už v předchozích 8 filmech. Creed 3 dorazí do kin již 3. března 2023.

Domů
Sdílet
Diskuse