Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Tento článek je PR zpráva společnosti North Star Network.
23. února 2023 15:37
Čas čtení 2:07
Sponzorovaný obsah

5 nejoblíbenějších bojovníků MMA

5 nejoblíbenějších bojovníků MMA
Zdroj: Pexels/Pavel Danilyuk
SPORT MMA
Uložit Uložené

V tomto článku se podíváme na nejznámější MMA zápasníky po celém světě.

Conor McGregor

Conor McGregor se narodil v Dublinu v roce 1988 a od dětství se zajímal o bojová umění. Po úspěšné kariéře v jiných organizacích začal v roce 2013 bojovat v UFC a během několika let se stal jednou z největších hvězd tohoto sportu. Jeho výrazný styl boje a charisma mu přinesly obrovskou popularitu, ale také kritiku za jeho kontroverzní chování a některé výroky. McGregor je známý také svým podnikatelským duchem a obchodními aktivitami mimo MMA, jako je například jeho whisky Proper No. Twelve. S celkovou bilancí 22 výher a 5 proher zůstává McGregor jedním z nejvýraznějších a nejúspěšnějších bojovníků v historii MMA.

Khabib Nurmagomedov

Khabib Nurmagomedov se narodil v roce 1988 v Dagestánu v Rusku a svou kariéru MMA začal v roce 2008. Během své profesionální kariéry vyhrál všechny své zápasy s bilancí 29 výher a 0 proher, což je dosud jedna z nejlepších bilancí v historii MMA. Khabib je známý svým zápasnickým stylem a schopností ovládat soupeře na zemi, díky čemuž dokázal porazit některé z nejlepších bojovníků v divizi lehké váhy, včetně Conora McGregora. Khabib se v roce 2020 rozhodl ukončit svou kariéru, ale stále zůstává jednou z největších legend sportu. Mimo MMA se Khabib věnuje charitativní práci a podpoře sportu v Dagestánu, kde má velkou popularitu a respekt. Jeho osobnost a působení v MMA přinesly popularitu bojovým uměním nejen v Rusku, ale i po celém světě. Na tomto odkazu se můžete podívat na nejlepší herní bonusy.

Jon Jones

Jon Jones se narodil v Rochesteru v USA v roce 1987 a v roce 2008 začal svou profesionální kariéru v MMA. Během následujících let se stal jedním z nejlepších bojovníků v historii sportu a držitelem řady rekordů. Jones je známý pro svůj unikátní styl boje, který kombinuje rychlost, techniku a sílu. V průběhu své kariéry dokázal porazit řadu legend MMA, včetně Shoguna Ruy, Rampaga Jacksona a Daniela Cormiera. Jones má však také kontroverzní povahu, zahrnující nelegální používání látek a několik incidentů mimo MMA. Nicméně jeho výkony a úspěchy na poli MMA zůstávají nesporné a Jones je stále považován za jednoho z nejlepších bojovníků v historii sportu. Momentálně je však jeho budoucnost v MMA nejistá kvůli kontroverznímu chování a osobním problémům.

Israel Adesanya

Israel Adesanya je nigerijský MMA zápasník a mistr světa v lehké střední váze UFC. Je známý svým stylem boje, který kombinuje precizní techniku úderů s rychlostí a obratností. Adesanya se proslavil zejména svým vítězstvím nad Robertem Whittakerem v roce 2019, kdy získal titul mistra světa. Díky svému charismatu a výraznému stylu se stal jednou z nejoblíbenějších hvězd MMA. Adesanya také projevuje zájem o kreativní umění a design, což mu přineslo uznání nejen v ringu, ale i mimo něj.

Amanda Nunes

Amanda Nunes je brazilská MMA zápasnice a současná šampionka v bantamové i pérové váze UFC. Je považována za jednu z nejlepších MMA zápasnic v historii. V průběhu své kariéry získala několik titulů mistra světa v různých organizacích a proslavila se svým dravým stylem boje. Její technika úderů je považována za jednu z nejtvrdších v ženské divizi a její kvality jako bojovnice již uznaly i některé z největších hvězd MMA. Kromě toho je také první a jedinou ženou, která dokázala vyhrát a obhájit dva tituly v různých divizích UFC.

Domů
Sdílet
Diskuse